Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

@major24 Maşallah 52,57L benzin almış. Birde Golfün depo 50L diyorlar.
Ben de sadece bir defa 50L den fazla almıştım.
Sanırım depolarımız 55L
Depo 50 dır de pompalar dan şüpheleniyorum ben...

4 bin istasyon batmak üzereymis

Vergilere zam yapılırken istasyonlarin kar marjı da düşülmesi çalışanı iş sahibini işini baya kolaylaştırmış görünüyor

Ayakta durmak için %4 hata paylı pompa...

50 litrede 2 litre fark oda normal :)

Ankara şaşmaz da istasyon var adımlarım değil aracım bir kere 58 litre aldı orada ki tam boş değildi

Sonra denemek amaçlı aynı seviyenin daha altında başka istasyon dan fullemistim agazına kadar doldu... 51.2 lt

Kimsenin günahını almak istemem fakat güvendiğiniz istasyon kullanin derim

Ayrica Bu konuyu o 58 litre aldığım istasyon sahibine anlattım depo da genesme olmuş olabilir dedi bende çok doğru olabilir tabi dedim :)

Dolar gibi yapacaklar heralde.20 TL ye çıkartıp sonra 16-17 ye indirip bir süre sabitleyecekler ve benzindeki düşüş diye lanse edecekler.

teknik veri vs aldığım maksimum yakıt, sonuncu hariç atınca bırak şeklinde.
53 lt depoya (focus) 47.02 lt (epey dibi görmüştüm)
54 lt depoya (a4) 46.13 lt (pek zorladığımı hatırlamıyorum)
58 lt depoya (a4) 51.87 lt (ankaraya kadar zorlamıyım diyerek polatlıda almıştım, attıktan sonra yuvarlamış)

Kuşlu sitede yine olanlar olmuş
Benzin 70 kuruş
Motorin 90 kuruş

Zam diyorlar...

Hayaldi gerçek oldu yaparsa dış güçler yapar brent yüzünden yoksa zam nie yapılsın pazartesi gecesi gelecekmiş herhalde

Kuşlu sitede yine olanlar olmuş
Benzin 70 kuruş
Motorin 90 kuruş

Zam diyorlar...

Hayaldi gerçek oldu yaparsa dış güçler yapar brent yüzünden yoksa zam nie yapılsın pazartesi gecesi gelecekmiş herhalde
Evet bu gece geleceği söyleniyor.

Depo 50 dır de pompalar dan şüpheleniyorum ben...

4 bin istasyon batmak üzereymis

Vergilere zam yapılırken istasyonlarin kar marjı da düşülmesi çalışanı iş sahibini işini baya kolaylaştırmış görünüyor

Ayakta durmak için %4 hata paylı pompa...

50 litrede 2 litre fark oda normal :)

Ankara şaşmaz da istasyon var adımlarım değil aracım bir kere 58 litre aldı orada ki tam boş değildi

Sonra denemek amaçlı aynı seviyenin daha altında başka istasyon dan fullemistim agazına kadar doldu... 51.2 lt

Kimsenin günahını almak istemem fakat güvendiğiniz istasyon kullanin derim

Ayrica Bu konuyu o 58 litre aldığım istasyon sahibine anlattım depo da genesme olmuş olabilir dedi bende çok doğru olabilir tabi dedim :)
İstasyonların kâr paylarına düzenleme yapılacak deniyordu. Sanırım bir zam da onun için yapılacak. Halihazırda (marka değişikliği yoksa) 800 istasyon kapanmış diyordu bir haberde de…

Depoyu fulledim, insallah ilkbahara kadar yeter, sonra muhtemelen yaz tatili icin 10+ liradan doldururum
7 ekimde 150 liralik benzin alip depoyu fullemistim, 10 ekimde yukaridaki iletiyi girmisim, hala 65 kmlik menzil gösteriyor, bu gece itibariyle yaz gelmeden 15+ liraya ulasti litresi, öngörümde yanilmisim, arabada hala litre fiyati ortlama 7.5 liralik benzin var :)

Bir depo (65lt) benzinle tamami istanbul trafigi, tamami kisa mesafe kalan menzille beraber yaklasik 730 km yol yapmis olacagim (Passat 1.5 tsi)

Benzin 15lira*65litre= 975 lira, 975/730=1.33, km'de 1.33 lira yakmis, araba satislari düsmeye devam eder, 2.el zaten durdu, kasko+trafik+mtv+bakim+muayne, kontagi acmadan aylik 1000 lira gideri var.

Son düzenleme:

Bakalim ne kadar girecek diye korktugum Nusretten sonra benzin istasyonlarinda da korkum basladi :)

Panik atak olacağım :)

Ekli dosyalar

• 34141FE9-CBE7-44D6-ABC5-F9D7B6EFA310.jpeg
    34141FE9-CBE7-44D6-ABC5-F9D7B6EFA310.jpeg
    65.2 KB · Görüntüleme: 16
  • 8D607B80-9753-4808-9D1D-3F8AA8AA0F91.jpeg
    8D607B80-9753-4808-9D1D-3F8AA8AA0F91.jpeg
    158.7 KB · Görüntüleme: 16

Geri
Üst Alt