Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

@major24 Maşallah 52,57L benzin almış. Birde Golfün depo 50L diyorlar.
Ben de sadece bir defa 50L den fazla almıştım.
Sanırım depolarımız 55L

Yazmiyim yazmiyim bu konulara girmiyim diyorum ama... Enflasyonun kamburu değil o; şatafatın, israfın, gösterişin, iş bilmezliğin, hesap vermezliğin, liyakatsizliğin kamburu o. Ayrıca kambur da değil, enkaz! Sırtında taşıyan da siyasetçiler değil, halk!
F7D96E49-5523-4E4D-94FD-0DE6699FF445.jpeg

🙃

Kütahya da bulunan 890 milyon ton full sentetik kullanıma hazır 5/30 motor yağı icin sondaj ne zaman ağam??

O da bir şey mi . Bizim buralarda golf 8 rezervi bulundu. Foruma hayırlı olsun .Bedava verilecekmiş ama sırayla. 1 depo benzine sıra ayarlaması yapabilirim.
Ayrıca golf 9 rezervide daha alt katmanlarda varmış. Ben onu bekleyecem.

Bugün lpgye 40 kuruş daha geldi😅 şakası biyana lpgde aracını kullanan kaldı mı çok merak ediyorum. Son zamanda lpg benzinden daha pahalıya geliyordur bence

Son düzenleme:
Bugün lpgye 40 kuruş daha ittirdiler😅 şakası biyana lpgde aracı kullanan kaldı kı çok merak ediyorum. Son zamanda lpg benzinden daha pahalıya geliyordur bence
Eski kasa + yeni kasa
Eco-elegance civic alsat esnafına ekmek yok artık .
Hadi alsanıza ya bayiden sıfır tüplü civicleri?

Bitti o işler.............

Sevgili Golftukusu forum dostları; Forum kurallarına uymak suretiyle yorum , yazı ve düşüncelerimizi dile getirelim. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet adına şimdiden teşekkür ederim Lütfen bizler Kocaman bir aileyiz. siyaset gelip geçer forum ve dostluklarımız baki kalandır.

Bu başlık tamamen siyaset ile ilgili. Burada zamların sorumluları siyasiler hakkında eleştiri yapılmayacak da ne yazılacak?

Bu başlıkta her türlü eleştiri, sitem, tiye alma dalga geçme vb. yazılara da bir zahmet anlayış gösterilmek zorunda.

Ne yapsın insanlar bu zamları da mı eleştirmesinler?

Bu yazılanlardan alınan var ise esas onları uyarmanız gerek bence.

Bu başlık tamamen siyaset ile ilgili. Burada zamların sorumluları siyasiler hakkında eleştiri yapılmayacak da ne yazılacak?

Bu başlıkta her türlü eleştiri, sitem, tiye alma dalga geçme vb. yazılara da bir zahmet anlayış gösterilmek zorunda.

Ne yapsın insanlar bu zamları da mı eleştirmesinler?

Bu yazılanlardan alınan var ise esas onları uyarmanız gerek bence.
Hocam sadece uyarı yapılmış, eleştiri yapılmasın diye bir şey söz konusu olmadığı gibi yorumlar argo içermediği sürece kaldırılmıyor.

Bence bu başlık altında yapılan yorumlar forumun kalitesini düşürüyor. Düpedüz siyaset. Eğer siyaset yapılacaksa başlık ona göre düzeltilmeli. Yada bu konu kapatılmalı. Bi seçenek daha var bazı mesajlar yöneticiler tarafından silinmeli.

O zaman konu yazmaya kapatılsın, yöneticiler zam bilgisi versin sadece. Yada seviyeli bir şekilde herkes her yorumu yapabilsin. Şahsen ben bu zam haberlerinin altına yorum atmadan duramam, üstüne alınan da keyfi bilir, ben hep 150 liralık alıyorum, yaza da hep 200 liralık alıyorum diyeceğim bu gidişle.. :cool:

Hocam sadece uyarı yapılmış, eleştiri yapılmasın diye bir şey söz konusu olmadığı gibi yorumlar argo içermediği sürece kaldırılmıyor.
Ahmet bey değerli hocam saygı değer yöneticim iyi güzel diyorsunuz da kufrusuz argo suz nasıl yorum yapilabilir şu durumda yardımcı olsanız :)))

1.2 tsi golfum şehir içinde 1 tl yakıyor değerli hocam :)))

Yine de hakkınız var sizin sayenizde kaliteli saygili bir form teşekkür ederiz...

Zor olsada hatta çok zor olsada daha dikkatli yorun yapmamiz daha iyi olacak eleştiri yapılmasın ama kayış kopuyor :))))

Geri
Üst Alt