Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Benzin istasyonlarındaki kuyruk uzamaya devam ediyor…
Aynen hocam biraz yürüyüş yapayım dedim...

3 adet istasyon gördüm 3 un de de sıra...

Hele shell var ki 23 araç saydım saat 18.00 civarıydi evime 800 metre kadar uzaklıkta şu anda sıra evimden görünüyor :)

Komik gerçekten çok komik dünyanın sonuna doğmuşum resmen...

Aynen hocam biraz yürüyüş yapayım dedim...

3 adet istasyon gördüm 3 un de de sıra...

Hele shell var ki 23 araç saydım saat 18.00 civarıydi evime 800 metre kadar uzaklıkta şu anda sıra evimden görünüyor :)

Komik gerçekten çok komik dünyanın sonuna doğmuşum resmen...

Aynen 20₺ herhalde olacak kısa sürede yani milyonlarca araç var adam akıllı bir hafta araçları çıkarmayıp yakıt alınmasa çekmezlermi geri🤔

Kullandigimiz petrolün %40'a yakini Katil Ruslardan geliyor, imkani olan araba kullanmasin.

Devletin pek yapabilecegi birsey yok fiyatlar konusunda, ötv zaten cok az, sifirlasalar bile pek etkisi olmaz

Dun gece tum benzin istasyonlarinda deli gibi sira vardi

Saat 23.30 civari maslak opet önünden gecerken sira azdi sürü psikolojisi ile bende siraya girdim

10 dakika sonra bana sira geldi depom zaten dolu gibiydi 10 lt civari aldi girtlat dolu

Sırada bekleyip aldik degisik bir duyguydu sanki iPhone sirasina girmis gibi hissettim kendimi :)

Kazanç 15 tl civari degdi mi tartışılır :)

@HONEY @Terms Çok teşekkürler. 1 Hafta boyunca kusma ishal derken hastahane, sağlık ocağı hep gezdik. Araba önceden lüx dü sonradan ihtiyaç hâline geldi fakat artık lüx ötesi oldu... Yazık günah şu halimize...
Çok geçmiş olsun….

2 aydır araç garajda yatıyor., akü bitmesin diye (10-15 günde) bir olduğu yerde şarja bağlıyorum., lastikler yer yapmasın (telleri zarar görmesin diye) ileri-geri değişiklik yapıyorum., 15-20 günde bir motor (yağlama yapsın) diye 10 km yol yapıp yine garaja park ediyorum., o beni gezdireceğine biz onu gezintiye çıkarıyoruz.,

Özetlersek arabaya biniyorum diyemem.., o bize biniyor yağını suyunu eksik etmiyoruz., Yakıt fiyatları yüzünden bu gidişle yaz tatileri harici arabayı kullanmak, hafta sonu gezmek vs. hayal oldu….

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt