Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

@forzaGilles Ali hocam çoğunluk aynı durumda.
Depoyu 1 şubatta fulledim henüz 68Km yol yapmışım.
Ben de lastikler iz yazmasın diye 4 lastik 36psi yaptım.

Ben aracımı satıyorum kalan sağlar bizimdir diyeceğim ama geçen gün küçük kızım çok hastalandı araba olsa bir dert olmasa bir dert...
Geçmiş olsun hocam...

Arabayı satıp ihtiyaç halinde taksi kullanmak mantıklı fakat benim de küçük çocuğum var şu salgın ortamında hele çocuklarımızın taksi veya toplu taşıma aracı kullanmaları nasıl olur düşüncesi aracımi kapıda tutuyor...

Geçmiş olsun hocam...

Arabayı satıp ihtiyaç halinde taksi kullanmak mantıklı fakat benim de küçük çocuğum var şu salgın ortamında hele çocuklarımızın taksi veya toplu taşıma aracı kullanmaları nasıl olur düşüncesi aracımi kapıda tutuyor...
Adanada taksi ücreti 12km lik bir yere 78-80₺ gibi.
Aynı yola araba TSI 1.4 12km lik yere git gel 25-35 arası yakar.

Sadece bilgi.

Benzine mazota zam gelince Dolmustan, taksiye otobuse her sey zamlaniyor daha da zam gelecek yani araci birakayim toplu tasima taksi kullanirim demek te kolay degil. Evden cikmiyorsaniz o baska.

Akaryakıta ZAM !!

"Zam" ı ters çevirin

Maz !

Ot ekleyin Mazot ....

Ot parasına akaryakıt.....(2023 ü bekleyene)

6 / 9 ilüzyonlarının highline versiyonu

sosyal medyadan alıntıdır.

@HONEY @Terms Çok teşekkürler. 1 Hafta boyunca kusma ishal derken hastahane, sağlık ocağı hep gezdik. Araba önceden lüx dü sonradan ihtiyaç hâline geldi fakat artık lüx ötesi oldu... Yazık günah şu halimize...
geçmiş olsun küçük kardeşime.
satış işi tmm mı? yeni atın resimlerini bekliyoruz))

Adanada taksi ücreti 12km lik bir yere 78-80₺ gibi.
Aynı yola araba TSI 1.4 12km lik yere git gel 25-35 arası yakar.

Sadece bilgi.
Abi sigorta + vergi + kasko + bakim + yakit derken arabanın citti maliyeti var

Şu anda arabayı kullanmıyorum sigorta + vergi + kasko veriyorum mecbur ha bi de kullan kullanma bakim var yılda bir...

İhtiyaç halinde taksiyi kullanmak bana mantıklı geliyor zor zamanlarda örneğin hasta v.s gibi...

Yani araba artık ne bileyim pandemi olmasa 1 dk kapıda tutmam kontak öyle kapatılmaz böyle kapatılır die...

Zaten okula de servisle gidip geliyorum...

Sigarayı da baya azalttım sağlığımız için zam yapmışlar iyi tuvalet kağıdına nie yaptılar onu anlamadım ama...

Anlasak da anlamasamda öğretmene fazla araba bu bir gerçek :)

şaka maka evde aslan beslemeye benzedi,
yemine katlanacağız
Aslan falan beslediğimiz yok altı üstü 1.2 tsi fındık motor :)

hayaldi gercek oldu kedi aslan oldu...

Ama indirim geliyormuş pazartesi akşamı mazota 96 benzine 81 kuruş galiba bu dalgalanma yine kasa ya yaradı...

Ama indirim geliyormuş pazartesi akşamı mazota 96 benzine 81 kuruş galiba bu dalgalanma yine kasa ya yaradı...
Ağalar bindir/indir oynuyor.
Tam salaklık, herşeye bu güncel fiyatlara göre zam yapılıyor salı günü yine güncel fiyatlara göre iner mi?
Birde enflasyon enflasyon diyorlar. Habire kendileri hoplatıyor enflasyonu.

Son düzenleme:
Ben aracımı satıyorum kalan sağlar bizimdir diyeceğim ama geçen gün küçük kızım çok hastalandı araba olsa bir dert olmasa bir dert...
Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Az önce bu araba satma mevzusunu konuşuyorduk arkadaşla. Şimdi satsak ele geçen para ile ne yapılabilir dedik, sonuç yok…

Yazın 22 TL olacak benzin. Ben 5.8-5.9 yakıyorum şehir içinde. Aylık 1100 TL harcıyorum.

Geri
Üst Alt