Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Son zamlardan sonra ben de trafikten elendim. Bayramlarda 2-3 günlüğüne araç kiralamak çok daha mantıklı geliyor en azından kasko sigorta bakım vergi muayene beşlisiyle uğraşmaya gerek kalmaz. Doldur yakıtını gez (KM limiti var). Ya da çok zorda kalınırsa taksi kullanılabilir. İşe arabayla gidiyordum ama bu son zamlardan sonra marşa basmaya korkar oldum.

Bugünkü zamma ilave yarın gece de mazota 1 tl zam söylentisi var. Avrupa’daki gibi 2 eurolari görücez bu gidişle.

Bugünkü zamma ilave yarın gece de mazota 1 tl zam söylentisi var. Avrupa’daki gibi 2 eurolari görücez bu gidişle.
Görelim girmesine sıkıntı yok euro 4 tl olsun 2 euro değil 2.5 euro yapilsin dış boscumuz kapatılsın ustteki farkla eyvallah da...

Faize karşı olunup durup dururken euro 20 tl seviyeleri görülürse...

sınırsız faiz verilirse sonra 15-16 seviyelerine çekilip halay çekersek işte o zaman sıkıntı...

bugunku zammın üstüne yarında zam var hatta cuma da zam gelebilir

Buna da alisiriz, simdiden kendinizi 20tl rakamina alistirin, sonra taksit taksit uzulmeyin.

Arabalar, evler hatta marketteki karnabahar bile 3-5 katina ciktiysa benzin de 6-7 liradan 20 liraya cikar.

Bu zamlarin asil kotu yani hususi kullanimda degil, traktorden lojistige her seyin maliyeti artiyor bu da igneden iplige kadar her seye zam olarak donecektir.

Net olmamakla beraber bu gece ve cumartesi gece iki kere zam gelecekmiş…

brent petrol gene yükselmiş düne göre.. Yeni zam bugün/yarın gelir.
Durmak yok Yolmaya devam.

Bakalım nereye kadar dayanabileceğiz...

2 günde 3 lira zam. Bu günleri de gördük şükür. Onlar düşünür *** yapar.
AE4DD569-7255-4AC1-9C11-ACEF886CFF4A.jpeg

Son düzenleme:
AHA gruptan ayrıldı size başarılar diliyorum...

Ben alsatçı olsam

Mk8

Araçla birlikte 1 değil 3 depo benzin nakit para hediye edilecektir . Yazardım ilana

Belki sazanlayan olur.

Gün olur devran döner baltanın sapı böyle.........????

Geri
Üst Alt