Katılıyorum. Sürekli zam var indirim yok ki.Bence konu başlığını Akaryakıt zamları ve zamları diye değiştirelim.
Katılıyorum. Sürekli zam var indirim yok ki.Bence konu başlığını Akaryakıt zamları ve zamları diye değiştirelim.
Ne güzel bir korku benim artık bu sekilde iyimser korkularım kalmadı 50 -100 yıl çok iyimser...
Bu mazotun hali ne olacak böyle ya bari benzinle eşit olsa. Bugün dibinde 8 litre olan depoyu fulledik 915 lira aldı. Yakın zamanda boş depoyu 1250 liraya doldururuz gibi.Bugünkü zamdan bağımsız, yarın da (10 Mart 2022) zam gelecekmiş:
Benzine 0,79 TL, motorine 2,25 TL zam gelmesi bekleniyor.
Bir yerlerden azıcık ucundan kısılan vergiler diğer yerlerden fazlasıyla alınıyor.
Mazotun yükselişi taşımacılığa çok büyük etkisi olacağı için gıda fiyatlarından tutun herşeyin fiyatının hızlı bir şekilde artmasına sebep olacak. Hadi yakıtı almadık yürüdük, toplu ulaşım kullandık bisiklete bindik vs diyelim mutfak giderlerinde böyle birşey de mümkün değil. Yemeden içmeden yaşamak da imkansız, yediğim hiçbir şeyin tadını alamıyorum zaten.Bu mazotun hali ne olacak böyle ya bari benzinle eşit olsa. Bugün dibinde 8 litre olan depoyu fulledik 915 lira aldı. Yakın zamanda boş depoyu 1250 liraya doldururuz gibi.
Bu olmazMart sonuna kadar benzin-mazot 27-28 TL olacakmış galiba.
Doğrulayın bi arkadaşlar ?
Oralardaki Dizel / benzin makasını
@Recep Gül / deutschland
@windshear / sweden
7 mart germany
Ekli dosyayı görüntüle 55641