Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Yalnız yakıt fiyatı öyle bir arttı ki biraz uzaktaki istasyona biraz yakıt almak için gitmeye değmiyor.

Örneğin: Aracımın 10 litre yakıt alacağını tahmin ediyorum. Yani zamdan önce 14.44 TL İNDİRİMLİ:) yakıt alacağım depoyu gırtlak doldursam.
Evle istasyon arası git gel 10 kilometre. Gidip gelirken şehiriçi 5 litre/100km yaktırsam bile yakacağı yarım litre yani.

E yarım litre mazot şu an 10 TL. 4 lira 44 kuruş için bunca zamana, istasyondaki sinir stres, milletin düştüğü duruma üzülmeye değer mi... DEĞMEZ!

Bir şey yapmalı...

bu düşüşü dikkate alıp hiç değilse azaltırlar zammı inşaallah

Ekli dosyayı görüntüle 55589

Haber geldi: Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı motorin grubunda 1,44 TL, benzin grubunda 57 kuruş fiyat artışı meydana geldi.
Geçenlerde de öyle oldu , düşüş olmasına rağmen zammı yapıştırdılar.

TDI
Bugün arabayi yikamak icin E-5 yanyoldaki Shell'e gidiyordum, yan yoldaki en sag serit komple benzinciye girmeyi bekleyen arabalarla doluydu, devam ettim Petrol ofisine girdim, rezalet.

Bir diger hususta: Istanbulda trafik kalmadigi icin yollar bos diye aptal aptal hareketler yapip kaza yapan gerizekalilar yüzünden 2 gündür trafikte anam agladi, her yerde sacma sapan kazalar.
Ankara’da trafikte pelk değişen bir şey olmadı 🙂

Bu petrol fiyatlari sürdürülemez, Iran-Nijerya benzeri ülkeleri devreye alacaklar, fiyatlar düser, dünyada en cok bulunan hammaddelerden ikisi petrol ve dogalgaz, sadece pazara erisimde sorun var

• Beğen
Tepkiler: SCC
Bugün yakıt almak için İstanbul Levent Shell e geçerken uğrayayım dedim, dolu ve kuyruk var idi alamadım. Deponuzda yakıt bitse yakıt alamıyorsunuz şu anda.

Al-sat işi çocukken oynadığımız "Yakan Top" oyununa benzer

Top en son kimdeyse onun elinde Patlar.

Son 3-4 yılda Miami ' de malikane sermayesi yapacak kadar bu işten para kazanan oldu. Onlar halay çekebilirler.

Ama en son elinde top patlayanlar ?

Hadi 700 bin den şimdi müşteri bulun bakalım.

Biz bilmiyormuyduk ?
Eldeki birikmiş üzerine kredi cekelim hatta 3 ortak danaya girer gibi eylülde alsatçıdan 3 arkadaş %33,3 hisseli şekilde STYLE golf alalım nasıl olsa sonsuza kadar artacak ??alsat oyunu oynayalım bizde?
Yok öyle bişey
Eninde sonunda patlar

İşte Böyle patlarrrr.

700 den 500 e düşse ?

Ben müşteri değilim
Ya sizler ???

Çok büyük laf olmuş Serhat hocam. Valla 30₺ ye doğru hızla gidiyor.

Abi "yıkarım" yazacaktım, yanlış yazmışım (dermişim). :)

30'u görmeden bir müdahale gelir herhalde Ahmet hocam. Yoksa yer yerinden oynayacak; oynamalı.

Bu arada, bu zam rakamlarını resmiyet kazanmadan uygulamalara, sosyal medyaya, şuraya buraya nokta atışı kimler, nasıl sızdırıyor onu da merak ediyorum...

Hain evlat Ökkeş

06 plaka incir ağacı :)

Al-sat işi çocukken oynadığımız "Yakan Top" oyununa benzer

Top en son kimdeyse onun elinde Patlar.

Son 3-4 yılda Miami ' de malikane sermayesi yapacak kadar bu işten para kazanan oldu. Onlar halay çekebilirler.

Ama en son elinde top patlayanlar ?

Hadi 700 bin den şimdi müşteri bulun bakalım.

Biz bilmiyormuyduk ?
Eldeki birikmiş üzerine kredi cekelim hatta 3 ortak danaya girer gibi eylülde alsatçıdan 3 arkadaş %33,3 hisseli şekilde STYLE golf alalım nasıl olsa sonsuza kadar artacak ??alsat oyunu oynayalım bizde?
Yok öyle bişey
Eninde sonunda patlar

İşte Böyle patlarrrr.

700 den 500 e düşse ?

Ben müşteri değilim
Ya sizler ???
Bu devirde öyle bir para verip içine de 20 liradan yakit alacak kadar Zengin değilim zaten zengin olanda 1 K dan asagisina bakmiyordur.

Geri
Üst Alt