Akaryakıt Zam ve İndirimleri [ANA KONU]

Rusya Başbakan Yardımcısı Novak, Rus petrolüne yönelik ambargonun fiyatları varil başına 300 doların üzerine çıkarabileceğini açıkladı.

— TASS

Akaryakit fiyatlari yüzünden arabasini satmak-yakmak :) isteyen arkadaslara altaki iletiyi paylasiyorum @SCC .

Sadece petrol degil herseyin fiyati ucacak, degeri düsen tek varlik "insan" olacak gibi görünüyor.

Ekran Resmi 2022-03-07 23.13.00.png

Son düzenleme:
Ayrica bu durum ilk defa basimiza gelmiyor, 2008'de 140 dolarin üstüne cikmisti aradaki tek sorun dolar 14-15 lira degildi :) Ekran Resmi 2022-03-07 23.27.11.png

Ayçiçek yağın 5 litresi 200tl mi olacakmış...
FB_IMG_1645501828302.jpg
Eski bir haber, 2013'lerden. Günumüze kadar bazıları oldu bunların herhalde. Nasıl oldu, kimin parasıyla oldu. Bir tane üretim tesisi-fabrika var mı. İleri görüşlülük böyle bir şey.

Ekli dosyayı görüntüle 55605
Eski bir haber, 2013'lerden. Günumüze kadar bazıları oldu bunların herhalde. Nasıl oldu, kimin parasıyla oldu. Bir tane üretim tesisi-fabrika var mı. İleri görüşlülük böyle bir şey.
Bugün türkiyenin çeşitli yerlerinde 10 adet cami açılışı varmiş daha ne olsun...

Pardon ama fabrika ahiretimizi kurtarmaz cami yapilmasi daha iyi bulunduğum ilçede okuldan çok cami var okullarda sınıflar 35 ila 40 kişi ama camilerin on safları bile dolmuyor ki açılmayan 4 camimiz var...

@Mmt0634

Üstteki paylaşımı beğenmedim.

Yemedi yani !!!!

Bu adamlar öyle bir düzen kurduki
Allahtan değil kuldan (kendilerinden) korkma / korkutma düzeni oluşturdular.

Ekli dosyayı görüntüle 55605

Sigara ve alkolden veya geri kalan bilimum şeyden alınan devasa vergiyi saymasak bile, koskoca KDV'yi saymasak bile; sadece araç ve petrol/doğalgazdan alınan ÖTV 16 yılda 935 Milyar Lira.

WhatsApp Image 2022-03-08 at 13.35.50.jpeg

Ayrıca, durmak yoka zamma devam:

WhatsApp Image 2022-03-08 at 11.04.40.jpeg

Bu Rusyanın satamadığı/satamayacağı petrolü ucuza kapatamaz mıyız : )
kendilerine dokunmayan konularda yaptırım var, ama doğalgaz/petrolde almaya devam ediyorlar. Petrolü de almasın avrupa, abd 300e rusya 50ye versin, anlaşalım : )
Para transferi konusunda sorun olur, kendi aramizda takas sistemi kurmaliyiz, domates-biber+turistik hizmet+findik+Holosko karsiligi petrol+dogalgaz fena olmaz :)

Geri
Üst Alt