issos
Üye
- İsim
- Bora
Araç kitapçığında yapışıktır ordan bulabilirsiniz@issos hocam bana böyle bir etiket verilmedi nasıl bulabilirim bu etiketi ben.
Dq500dir o zaman@bf417 buldum teşekkür ederim . benim de şanzıman kodunda ubz yazıyor ama bulamadım ne dq200 de bulabildim nede dq381 de
Aynı şekilde hocam, vw her yönden düşüşe geçti. bundan sonraki aracım kesinlikle BMW olacak. servisinden tutun da bakım kalitesizliğine kadar her şeyleri berbat artık. aracın bakımında yağ değişiminde yağı taşırmışlar motor komple yağ içerisinde pazarlık sonucu 75 TL'ye yıkatacağım., hava filtresinin ince olan hortumunu takmamışlar. arabayı fırça ile yıkamışlar hertarafı çizik içerisinde arabamın. kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan vw kendi kafasına sıkıyor. VW out, BMW in@Ender Hocam .2001 yılından beri Vw ailesine ait araçlar kullanıyorum.Genellikle Polo,Golf model araclarim oldu.Guncel olanı Passat konuyu açma sebebim olan aracım.Hemen hemen hepsinde farklı farklı sorunlar yaşadım.Ama garanti den ama iyi niyetten sorunlar çözüldü.Bende artık bunca zamandır problemlerle uğraşmak dan yoruldum.Honda ve Bmw aracım da oldu.Tek bir sorun yaşamadım.Her şeye rağmen Vw sevgisi derseniz o başka o da bende tükendi.Saglikli günler dilerim herkese.