Her hafta birisi araba yıkayıp paylaşsa, benim yıkamama gerek kalmayacakmış gibi geliyor.
Gün batmak üzereyken denizden çıkarsın, eller ayaklar buruş buruştur. Tişörtünü silkeleyip üzerine giyersin. O dinlenmişlik ile yorgunluk arasindaki tatlı bi huzur vardır. Yukarıdaki Golf'ün yaşadıkları bu olsa gerek.
Şahana bir tasvir olmuş gerçekten bravo

tam da onu yaşadım. ek olarak denize ilk gün girip yaşanılan bir hamlama hissini çekerek devam ediyor günler

ama yine de o temizlik rahatlatmaya yetiyor
Elinize sağlık. Bende kendi arabamı süngerle yikiyorum özenle yıkıyorum sanıyordum sizi görünceye kadar
ben de sünger ile başladım çok çok önceleri

sonra araştırdıkça eldiven aldım ,farklı ürünler gördüm derken konu buralara geldi

şunu da eklemek isterim. fırçayla araba yıkanmaz mı,süngerle araba yıkanmaz mı,prille fairy ile araba yıkanmaz mı, yağ çözücü ile jant temizlenmez mi tabii temizlenir

ama bunu şöyle örneklemek isterim. Mesela evinizdesiniz yemek yediniz. Eliniz yağ oldu. Gidip prille mi sabunla mı yıkarsınız

kir iyice çıksın diye bulaşık teliyle bastıra bastıra hemen çıkarıp bunun yanında derinize de zarar mı verirsiniz yoksa lavaboda el sabunu ile dikkatli dikkatli ovalayıp mı temizlersiniz ? sonuçta ikisi de temizler, hatta pril üstüne bulaşık teli daha da iyi temizler ama eller ne hale gelir

otomobil için de benzer şeyler var,illaki canı yok araçların

ama sonuçta az paralar bağlanmıyor bu araçlara ve firmalar sırf araç boyasına minimum zararla maksimum temizlik yapacak ürünler üretiyor,başlı başına bir sektör bu

o yüzden imkan varsa en azından minimal seviyede araç temizlik ürünü ile temizlik yapmanızı öneririm her zaman. İmkan yoksa da yapacak bir şey yok araç temizlensin yeter demek demek gerekiyor