Teşekkür ederim önceki aracımız kırmızı idi. Yıkama sonrası direk parlıyordu. Beyazda bu kadar işlem sonrası bile anca o parlaklığa erişiyorHocam ellerinize saglim beyaz olmasima ragmen cok guzel parlamis , stoplariniz orijinal koyu renk led stop mu yoksa film mi var film iae kac numara bende dusunuyorum stoplara film hem cizilmesin hem koyu renk cok hos duruyor
Stoplara kendim folyo yaptım. Komple en açık siyah folyo ile kapladım ve sonra sinyal kısmını kesip aldım. R stop görüntüsüne kavuşturmaya çalıştım malzemem az olunca hatalar oldu haliyle, yazın yenileyeceğim işlemi. Alt kedi gözleri ve 3. Stopta da aynı folyodan var. Muayenede de sorun yaşamadım, gece arkadaki aracın beni farketmesi anlamında da.
Vallahi abi ben de öyle de işte daha yola çıkmadan Lastiğe çamur geldi bile üstüne 2 gün sokağa çıkma yasağı da gelince kaldık öyle çok teşekkür ederim naçizane amatör uygulama yapan amatörüm, estağfurullahHay maşallah
Bu kadar detaylı temizlik için uğraşsam arabayi jelatinliyip kullanmam
Kıyamam kirlenmesine
Ellerinize sağlık ustad
Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim . @KaiZeNabi ilham babasıdır beyazlar da parlar fikrinin ilgiyle hayranlıkla takip ediyorum kendisini de. Kendisinden esinlenerek bu denli yoğun uygulama yapma uğraşına girdim yalan yok, kırmızı araç sonrası beyaz renge küsmüştüm biraz kil için sıvı cila, hızlı Cila kullanılıyor evet. Elimde de çeşitli firmaların hızlı Cilaları mevcuttu. Ama şampuanlı su ile daha kaygan bir yüzey elde edeceğimi düşündüm ve bol bol fısfıslayarak kullandım. Nitekim bence daha kaygan yüzey de oluştu ve işlemi daha kolay yaptım. Ürünü sıktım hızlı Cila azaldı bitti derdim de olmadan bol şampuanlı olarak sıktım maliyet de düştüÇok güzel, tebrik ederim. Beyazlar da parlar başlıklı bir sayfa olmuş.
Kil için genelde sıvı cila benzeri ürünler kullanıyorlar, sizin şampuan kullanmanızın özel bir sebebi var mı?