Photon mono.. selektörde sis yanması activated
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok güçlü bir ışık saçıyor. Ben şahsen açıp gezmiyorum fakat virajlardan dönerken yada köşeleri dönerken yandığı zaman ön yan camlarımda film olmasına rağmen çok yardımı oluyor. Bu yüzden aslında kullanıyorum ben. Ha birde ekstra olarak şuan comfort halojen farlarım olduğu için selektör yaptığımda fazla dikkat çekemiyordum. Selektörü kodlama ile sisleride devreye aldım. Uzunlar yanana kadar sisler 'çat çat' atıyor. Asıl kullanım amacım bu ikisi Gayette ben burdayım diyor.Bu h11 i araclarin kisa farina takiyorlar okadar kuvvetli demekki . Bunu sis farina takinca milletle papaz olmayalim ondan da tereddut ediyorum acikcasi. Gerci sisler alcakta kaliyor ve sisleri acip “gezmiycez!” Bilemedim acikcasi kullananlarin yorumlari onemli @farukal
şimdi kodlamaylaçok güçlü bir ışık saçıyor. Ben şahsen açıp gezmiyorum fakat virajlardan dönerken yada köşeleri dönerken yandığı zaman ön yan camlarımda film olmasına rağmen çok yardımı oluyor. Bu yüzden aslında kullanıyorum ben. Ha birde ekstra olarak şuan comfort halojen farlarım olduğu için selektör yaptığımda fazla dikkat çekemiyordum. Selektörü kodlama ile sisleride devreye aldım. Uzunlar yanana kadar sisler 'çat çat' atıyor. Asıl kullanım amacım bu ikisi Gayette ben burdayım diyor.
ok ! ankarada bir vag tuning merkezine uğradığımda sellektör atıldığında sislerin de yanıp sönmesi için açık konumunda olması gerekiyor diye ultra saçma bir şey söylemişti mekan sahibi .demekki gerek yok muş ?@Savatage Far kumandası Auto konumda yada kısalar açık (ekstra sisler açık değil) giderken selektör attığımda uzunlar ile beraber sislerde sellektör atıyor.
Eğer sis farlarım açık ve kısalarım açık gidiyor ve selektör atıyorsam sadece uzunlar yanar söner.
H11H4 müydü sisler?
Ankarada @necati abi var sağolsunok ! ankarada bir vag tuning merkezine uğradığımda sellektör atıldığında sislerin de yanıp sönmesi için açık konumunda olması gerekiyor diye ultra saçma bir şey söylemişti mekan sahibi .demekki gerek yok muş ?
bu led niken sisleri alsam ankara da nerede kodlama yaptırabilirim . ( yukarda bahsettiğim yer hariç / zaten her çeşit kodlamaya ultra para istiyor)
Sellektor sis kodlamasi budur isteyenler icin forumda mevcut uygulamasi 5dk bilenler kullanabilir. Yada kodlama yapan ustaniza gösterinAşağıdaki kodlama geçerlidir:
1- 09 Cent. Elect.
2- Security Access -16 > key 31347
3- Adaptation - 10
Sol Sis Farı için;
(8)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion C 12 > Value: Lichthupe generell
Ekli dosyayı görüntüle 1536
(10)-Leuchte12NL LB45-Dimmwert CD 12 > Value: 127
Ekli dosyayı görüntüle 1538
(11)-Leuchte12NL LB45-Dimming Direction CD 12 > Value: maximize
Ekli dosyayı görüntüle 1540
Sağ Sis Farı için;
(8)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion C 13 > Value: Lichthupe generell
Ekli dosyayı görüntüle 1537
(10)-Leuchte13NL RB5-Dimmwert CD 13 > Value: 127
Ekli dosyayı görüntüle 1539
(11)-Leuchte13NL RB5-Dimming Direction CD 13 > Value: maximize
Ekli dosyayı görüntüle 1535
Hocam keske fiyatlarida gorunseydibeyler hiç düşünmeden alın derim çok memnunum hem statik far hem sis için kullanıyorum çok rahat sığıyor kullanıldığı bölgeye kesme biçme gerek kalmaksızın.
Ekli dosyayı görüntüle 30329