Hehe dostum kolay demistim ama benim elim pençe gibi büyük bana zor kuzenin eli küçük 2 dakika da degistirmisti o yuzden kolay dedimÇift j taktigimda ledlerde photon duo takılmıştı sislere.Tabi arkalarinda fan olduğu için dönüşlerde fan sesi aşırı duyuluyordu.Birde normal sari sislerin arkasi takildiktan sonra kapatılabilir ama fanli yada takildiktan sonra arka kapak kapatilmadigi zaman yağmur da çamurda ıslanmış olur...Ben beyaz sis farlarini denedim hiç memnun kalmadim sari hem güvenlik hemde farkedilebilirlik açısından çok daha güzel.Gittim iade ettim o da zar zor...Ayrica direksiyonu tam kirip söküp takmak bahsedildiği gibi kolay değil...Keza selkt.atinca sari sislerle j ledlerin ayni anda atmasi daha mantıklı.Bir ara actirsam bende iyi olur... Saygılar.
Ben de ön ve arka sisleri gereksiz açanlari..... Sevgilerimi sunuyorum hocamSis yokken sisleri açan herkesi kınıyorum.
Basic xenonlar için viraj farı olarak sığıyor mu içine ?beyler hiç düşünmeden alın derim çok memnunum hem statik far hem sis için kullanıyorum çok rahat sığıyor kullanıldığı bölgeye kesme biçme gerek kalmaksızın.
/monthly_2020_04/image.png.5d9ebac3aed643eaa204a1d3ba87d73d.png
Ledler nereye takıldığı önemli degil[mention=15067]oguzkaanvolkan[/mention] hocam dün konu aklımdaydi, konuyu açmanız iyi denk geldi.
H11 led takmamız araç muayenesinde sorun çıkarır mi peki?