@frknyldrm mubea ve aracın üzerinde bulunan standart yayın yumuşaklık olarak ve salınım olarak bence bir farkı yok, hatta o kadar ki aracımda ne de olsa spor süspansiyon var deyip sakın sakın viraj aksiyonu yapayım demeyin, önden çekişli ve yumuşak yaylı bir araçta olduğunuz için salınım başladığında yapacağınız tek şey dua etmek olur çünkü gerçekten fena kayıyor, eibach kullanmadım bilmiyorum ama vogtland normal yaya göre sert bunu net söyleyeyim, beni rahatsız etmiyor çünkü sert araç severim ama size sert gelir ve hoşlanmazsınız belki orası kişisel olarak değişebilecek bir durum, ama tümseklerden geçerken vs çok zıplıyor demek yanlış olur, aracınız 1.4 yada 1.5 olsaydı daha az hissederdiniz bağımsız süspansiyon sebebiyle ama torsiyonda etkisi biraz daha fazla olabilir, ancak burda asıl sertlik 55 olan lastik yanağının 40 a inmesi olur, ince yanak lastikler malum yanak korumalı olduğu için ekstra load oluyor, yakınlarda bir araç varsa bence bir tecrübe edinin aksi taktirde çok masraflı bir retrofit işleminden beklediğiniz hazzı alamayabilirsiniz.