Ustam fonksiyonel tuş takımı montajı lazım ücreti
Nedir ne değildir
Hangi sehirdesiniz istanbul ise yonlendirebilecegim ustadlar var ben montaj yapmıyorum sadece parca satis
Ustam fonksiyonel tuş takımı montajı lazım ücreti
Nedir ne değildir
Ankara abi bassar b8 tuş çerçeve takım ve gateway var ama işte onlar olur muHangi sehirdesiniz istanbul ise yonlendirebilecegim ustadlar var ben montaj yapmıyorum sadece parca satis
Ankara abi bassar b8 tuş çerçeve takım ve gateway var ama işte onlar olur mu
900 tuş takımı gateway 650 kablo vs yokFiyat neymiş uygunsa oradan temin edebilirsiniz
Bende tus takimi cerceveli - gateway - tus takimi icin airbag kablosu set ( 3 parca ) 3.000 tl
Ankarada Necati usta konusunda uzman yardimci olabilir
900 tuş takımı gateway 650 kablo vs yok
Çok sağol abi peki sende multimedia var mı golf 2013 uygun
Tamamdır abi yardılmarın için çok teşekkürler gene iletişime geçeriz
Vagcom kablosu ile Türkçe dil seçimi kodlanması gerekecek. Vagcom kablonuz varsa youtube da kodlamayı bulabilirsiniz, basit bir kodlamadır.ellerinize saglık türkcelestirmeyi yaptım ama arac bilgi ekranı ingilizce kaldı cince yapınca turkcelesiyor.Birde yazılım ekleme yapabilecekmiyim daha fazla bilgi gerekiyor easylınk ve android auto yok
ellerinize saglık türkcelestirmeyi yaptım ama arac bilgi ekranı ingilizce kaldı cince yapınca turkcelesiyor.Birde yazılım ekleme yapabilecekmiyim daha fazla bilgi gerekiyor easylınk ve android auto yok
tesekkürler deneyecegimVagcom kablosu ile Türkçe dil seçimi kodlanması gerekecek. Vagcom kablonuz varsa youtube da kodlamayı bulabilirsiniz, basit bir kodlamadır.
tesekkürler vagcom ile deneyecegimİki yerden de yapilmasi gerekiyor
17 instruments - coding - language - turkish
17 instruments - adaptation - language variant - turkish