Sesi duyulacak derecede bir sürtme yok fakat o kadarı bile aracın boyasını soymaya yetiyor. Kapıyı birkaç defa açıp kapatarak, önce kapı eşiğinin krom kısmında bir çizilme var mı diye bakmanızı tavsiye ederim. Tabi kapı altına da.@frknyldrm @Musaaksoy dostlar araba suan bende degil aksam gelince iyice kontrol ettikten sonra tekrar sizleri bilgilendirecegim.
Hocam bana dönüş yaptılar ve forumdan şikayette bulunanları da bilgilendirmemi rica ettiler.@frknyldrm @Musaaksoy sadece bize gönderilenlerde mi sorun oldu acaba? Ben Hala gidemedim bu arada mail attım, resim istediler resim gönderdim ancak ses yok bakalım Bursa' da mekana gidip bir görüşme gerçekleştireceğim haftaya netleşir durum.
Şahsıma özel bir telafi değil hocam, öyle olsa ürünü revize etmekle uğraşmayıp para iadesi yapıp geçerlerdi.@frknyldrm aynen o cevabı gördüm. Ürünlerinin arkasında durmaları taktir edilesi. Ancak bizim gibi başka mailler atanlara da cevap yazmalarını beklerdim. Ayrıca orada sizin şahsınıza özel bir telafi belirtmişler sanırım hocam. Aynı durumu yaşayan herkesin mağduriyeti giderilir mi bilemedim. Hayırlısı bekleyelim bakalım