Golf 7 Akü Değişimi

Benim de yapmam lazım. Sorduğum ve değiştirdiğim yer bundan bi haber. Bir arkadaş da geçtiğimiz sayfalarda araç kendi kendine kapasiteyi değiştirmiş yazmıştı. En azından kontrol etmek istedim aslında. Bir de çokça cihaz var.
Aynen exide 59 dan varta 70 e geçtim. Bir hafta sonra aküyü tanıtmak için odis ve vcdsi olan bir arkadaşa götürdüm. Kontrollerde araç aküyü otomatik olarak tanımıştı. Herhangi bir veri girişi yapmadık.

Takip ediyorum sizi. Gelişmeleri burdan haber ederseniz çok sevinirim.
autel marka cihazı olan bir yerde kontrol ettik. 68 varta olarak kalmış görünüyor. Yani bir güncelleme yok. Daha sonra ekrandan değerleri yeni akü şeklinde girdik ama agm seçeneği yerine ikili(dual) agm seçeneği vardı. 68 ah varken seçenekte "kırkmak" seçilmiş ne anlama geliyor bilmiyorum. Acaba önceki akü teknolojisi değişmediği için kalsa mı diye düşündüm. Çünkü sadece agm yazmıyor.

Aynen exide 59 dan varta 70 e geçtim. Bir hafta sonra aküyü tanıtmak için odis ve vcdsi olan bir arkadaşa götürdüm. Kontrollerde araç aküyü otomatik olarak tanımıştı. Herhangi bir veri girişi yapmadık.
Autel cihaz ile baktık amperde eski değerler yazıyor. Sizin durumda acaba aldığınız yer yapmış olabilir mi tanıtma işlemini?

Geri
Üst Alt