Algoritmix
Üye
- İsim
- Erdal
Tşkler servis bize yandan çakmış desene
AGM akünün eco modeli olmaz.,Ben aküyü agm biliyordum molll da ne demek serviste böyle bir marka var mıdır
Ali hocam aracım 1.2 tsi manuel.AGM akünün eco modeli olmaz.,
Markaya çok takılmayın Moll kötü bir marka değildir..
AGM takman lazım., yok efendim takmam benim işime karışma.,
iyi o zaman EFB akü tak bari., hayır olmaz.,
Ne takıcaksın o zaman..? Eco seri EFB takarım paramı da eksiksiz alırım.,
Size yaptıkları böyle bişey...
Hiç bişey olmaz., hatta daha iyi olmuş.,Ali hocam aracım 1.2 tsi manuel.
1 bucuk sene önce aracın üstünde gelen efb 60 amper aküm bir anda bitti. Bulunduğum bölgede efb akü bulamayıp agm 60amper akü taktırmıştım. Araç için bir sıkıntı olur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler hocam.Hiç bişey olmaz., hatta daha iyi olmuş.,
Genel kural şöyle;
EFB olan ——> AGM takabilir
AGM olan ——> EFB takmamalı
Akünün aynısını sadece yetkili servislerde bulabilirsiniz.Merhaba, fotoğraftakinin aynısını bulamıyorum. Yerine yine varta agm öneriniz olur mu acaba? 2015-dizel-start stoplu.
Ekli dosyayı görüntüle 33308
@wineofparadise rica ederim.@ogzogz çok teşekkürler yanıtınız için. Açıkçası süresi dolmak üzeredir diye yolda kalmamak için değiştirmeyi düşündüm. Yoksa hiçbir sıkıntım yok. Dışarıda üretim tarihiyle ilgili de hile yaparlar diye pek güvenemiyorum ama Otokur da genelde iki katı fiyat veriyor ama bir soracağım tabii. Önce güvenilir bir yer bulup ölçüm yaptırtmam daha sağlıklı olacak sanırım.
Öncelikle şunu baştan belirteyim., ister dışardan, isterseniz servisten alın, önemli olan 4-5 aydan eski tarihli akü almayınız.!! Efendim sıfır aküye bişey olmaz, raf ömrü 1 yıl da geçse bi zararı olmaz falan diyenlere itibar etmeyiniz., Sıfır hiç kullanılmamış bir akü de olsa aküler bekleye bekleye zamanla deşarj olurlar.,@ogzogz çok teşekkürler yanıtınız için. Açıkçası süresi dolmak üzeredir diye yolda kalmamak için değiştirmeyi düşündüm. Yoksa hiçbir sıkıntım yok. Dışarıda üretim tarihiyle ilgili de hile yaparlar diye pek güvenemiyorum ama Otokur da genelde iki katı fiyat veriyor ama bir soracağım tabii. Önce güvenilir bir yer bulup ölçüm yaptırtmam daha sağlıklı olacak sanırım.