hocam 70 amper efb diye sonuç çıktı google a yazınca
000915105FC.hocam yeni akü parça koduJZW ler eko serisi oluyor
Bu normal akü markası nedir söyledilermi000915105FC.hocam yeni akü parça kodu
Müzik sistemimi var aracta ne gerek duydunuz 60A yeter sizin aracahttps://www.n11.com/urun/varta-12v-70-ah-n70-start-stop-efb-aku-455453344-26043856 aracımda 59amper akü mevcut tsi motor 1.4.bu linkteki benim aracıma oluyor mu 70amper yuvaya sığar mı deneyimleyen var mı 59 yerine 70 takıp?
hayır söylemedilerBu normal akü markası nedir söyledilermi
Müzik sistemi var opsiyon olarakta neredeyse tüm opsiyonlar var sonradan eklenenler vs.Çok kısa kontak açık kalsın araç hemen hataya uyarıya düşüyor artık akünün eli kulağında.Müzik sistemimi var aracta ne gerek duydunuz 60A yeter sizin araca
Kontak kapalı cok kullanıyorsanız 70A alabilirsniz ölçüleri konusunda emin değilim ama aynı olması lazım varta sitesinden bakın emin olup alabilirsinizMüzik sistemi var opsiyon olarakta neredeyse tüm opsiyonlar var sonradan eklenenler vs.Çok kısa kontak açık kalsın araç hemen hataya uyarıya düşüyor artık akünün eli kulağında.
Normal akü daha iyi ekonomiye gerek yok servis şu aralar ne satıyor bilmiyorum varta exide moll genelde almanya üretimi birde g kore üretimi bir marka var dışarıdanda varta alınabiliyorhayır söylemediler
Akünün takıldığı zemin iki kademe, yani sabitlemeye yarayan parça ve vidanın daha geniş olan aküler için yeri var.https://www.n11.com/urun/varta-12v-70-ah-n70-start-stop-efb-aku-455453344-26043856 aracımda 59amper akü mevcut tsi motor 1.4.bu linkteki benim aracıma oluyor mu 70amper yuvaya sığar mı deneyimleyen var mı 59 yerine 70 takıp?
plastik akü kapağı sıkıntı olur, start-stop ‘lu araçların akülerinde (havalandırma/sirkülasyon) yapabilmesi havalandırma delikleri bulunur, şarj esnasında oluşan zararlı gazlar bu deliklerden tahliye edilir, bu sebebten Golf Mk6 kasadan sonra plastik kapaklı olanlardan vazgeçildi, bu sebebten plastik akü kılıflarının oldukça tehlikeli sonuçlar doğurur,Benimde 59amperdi araç durduğu yerde biraz kontak açık kalsa hemen uyarı verip arızaya düşüyordu park manevra sensörler vs.70 amper varta ile değiştirdim gerekli akü kodlamalarını da yaptım.Birde akü kapağı siparişi verdim plastik olandan Aliexpresten onu takacağım.