- İsim
- reko
- Araç
- Vw Golf 1.2 TSI Comf.-Audi A3 Sedan 1.6 TDI
arkadaşlar selam dizel tdi için hangi aküyü alalım..üzerinde agm var ama son dizeller efb+ ile satıldı..ben efb düşünüyorum aradaki farkta cebımde kalır (efb:1600tl agb: 3000tl)..siz ne dersiniz..
AGM almalısınız..!!arkadaşlar selam dizel tdi için hangi aküyü alalım..üzerinde agm var ama son dizeller efb+ ile satıldı..ben efb düşünüyorum aradaki farkta cebımde kalır (efb:1600tl agb: 3000tl)..siz ne dersiniz..
evet efb li olacak varta blue 60 yada 70A (aracınıza göre) alabilirsinizDostlar 2015 tsi golfümüzün start stopunu yazılım ile iptal ettirdim. Akü konusunda illaki start stop özellikli mi takmalıyım. Bilgisi olan yardım piliz.
Merhaba arkadaşlar,
2018 model 1,4 tsi aracım hafta sonu önce park manevra hatası verdi sonraki günde araç kapılarını açtıktan sonra kilitleyemedim. ekranlar gidip geldi derken akü ömrünü tamamladı sanırım.
Eski akü exide markaymış. Serviste moll markalı bir akü var 2650 tl fiyat verdiler 59Ah aynı özellikte olduğunu söylediler.
Başka bir akücüde Exide Start stop efb EL700 1800 TL (Eski aküyü alacaklar)
Exide, Varta ya da bizim araca uyumlu önerebileceğiniz bir akü varsa görüşlerinizi bekliyorum.
Servisin Moll marka dediği akü (Eko Seri) aküdür, eko seri akülerin üzerimde (economy batterie) yazar, kalitesinden biraz ödün verilmiş ömrü biraz kısa akülerdir, serviste değiştirecekseniz eko seri taktırmayın, orjinal akü istiyorum dediğinizde fiyatı 300-500 biraz daha pahalıdır, ancak orjinal akü ömrü daha uzun olur, Varta marka gelir,Merhaba arkadaşlar,
2018 model 1,4 tsi aracım hafta sonu önce park manevra hatası verdi sonraki günde araç kapılarını açtıktan sonra kilitleyemedim. ekranlar gidip geldi derken akü ömrünü tamamladı sanırım.
Eski akü exide markaymış. Serviste moll markalı bir akü var 2650 tl fiyat verdiler 59Ah aynı özellikte olduğunu söylediler.
Başka bir akücüde Exide Start stop efb EL700 1800 TL (Eski aküyü alacaklar)
Exide, Varta ya da bizim araca uyumlu önerebileceğiniz bir akü varsa görüşlerinizi bekliyorum.
TeşekkürlerServisin Moll marka dediği akü (Eko Seri) aküdür, eko seri akülerin üzerimde (economy batterie) yazar, kalitesinden biraz ödün verilmiş ömrü biraz kısa akülerdir, serviste değiştirecekseniz eko seri taktırmayın, orjinal akü istiyorum dediğinizde fiyatı 300-500 biraz daha pahalıdır, ancak orjinal akü ömrü daha uzun olur, Varta marka gelir,
Aracınız 4 yaş üstü olduğu için bu fiyat üzerinden (tüm yedek parçalarda ve işçilik ücretinde) %25 indirim yapılacaktır,
Exide, Moll marka akülere dışarda ödeyeğiniz rakamlara, çok rahat dışardan Varta akü alabilirsiniz.
Aracınıza uyumlu olan akü Varta EFB tip N60 kodlu aküdür.
JZW ler eko serisi oluyorHocam yeni konu açmak istemedim aracımın serviste aküsü değişiyor şuan parça kodu bu:JZW915105AC acaba eco serimi EFB Mİ AGM Mİ bilenler yardımcı olursa
az önce aradım sen diyince dedim servise bunu çıkartın fiyat farkını vereyim ekonomi olmayan orjinal takın diye tamam dediler bakalımJZW ler eko serisi oluyor