Selamlar. Herkese hayırlı bayramlar öncelikle. 1 yıl önce 2015 model 1.6 TDI midline golf 7 aldım. Birazda masraf yaptım. Aracımdan memnunum. Şu an 90 bin kmde. Ancak son zamanlarda 2015 2016 düşük km 1.2 TSI manuel comfortline ya da midline a geçme düşüncesi belirdi bende. Nedeni de benzinli tsi motoru merak etmem, sessizliği ve özellikle dizel motorların dünyadaki durumu. En çok da bu beni endişelendiriyor. Tabi benzinli motor daha çevreci bu da bir fsktör. Mesela bir yasa çıksa 2030 da dizel bitiyor diye aracın değeri anında düşer.
Şu an kasko degeri 125 bin. TSI midline 100 bin. Bir yandan da hala sıfır dizeller satılıyor.
Bu arada olaya yakıt tüketimi yönünden bakmıyorum. Yılda 15 bin km vs. O konu benim için çok önemli değil (sanırım). Çünkü yıllık km benzinli ve dizel arasında.
Sizin bu konudaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. Her türlü fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Şu an kasko degeri 125 bin. TSI midline 100 bin. Bir yandan da hala sıfır dizeller satılıyor.
Bu arada olaya yakıt tüketimi yönünden bakmıyorum. Yılda 15 bin km vs. O konu benim için çok önemli değil (sanırım). Çünkü yıllık km benzinli ve dizel arasında.
Sizin bu konudaki yorumlarınızı çok merak ediyorum. Her türlü fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: