@magic Emre abi, sözünü ettiğin kaygıların çoğunu elbette VW AG değerlendirmiştir, keza
@ansolak hocamızın da belirttiği ve benim de hemfikir olduğum üzere 2018 model serisi öncesi kasa değişikliğine gidilebileceğine ben de ihtimal vermiyorum. Yeni Tiguan ve Passat örneğinden yola çıkarsak, aracın çizgilerini bu modellere çekmenin sadece makyajda olacağı bir ihtimal olabilir ki bunun adı da ancak facelift olacaktır. Polo 6R ile 6C arasında dağlar kadar fark var aynı kasa serisinde olmalarına rağmen. Polo 6c geçtiğimiz yıl sonu piyasaya çıktı ve üzerinden 2 model yılı geçmesine rağmen yeni kasasına dair henüz netleşmiş somut bir durum yok. Kasa değişecekse önce Polo'nun yeni kasasını görmemiz lazım. Kısaca makyaj gelir ve bu en az 2 model yılı devam eder. Adamlar daha yeni Golf Alltrack ve GTD Variantları lanse ettiler gibi gibi aklımızı karıştıracak somut durumlar var.
Hangimiz bayiden sıfır alacağımız aracın hepi topu bir sene sonra eski kasa olacağını kabul edip onca yatırım yapar ki? Filo değilsem ya da şirket arabası olmayacaksa hiç girmem, beklerim ya da almam