Sene sonuna kadar gelecek orası kesin bence. Ama mayıs olur eylül olur orasını bilememCagri dedi:sa iyi akşamlar. makyajlı golfün mart ayında cenevrede tanıtılacagı söyleniyor acaba bir bilgisi olan varmı.?
Sene sonuna kadar gelecek orası kesin bence. Ama mayıs olur eylül olur orasını bilememCagri dedi:sa iyi akşamlar. makyajlı golfün mart ayında cenevrede tanıtılacagı söyleniyor acaba bir bilgisi olan varmı.?
GTD de gelirse tadından yenmez dizel golf4 ila 10 bin arasında değişir diye tahmin ediyorum.
Ben ekstra donanımların fiyatlarının uçacağını düşünüyorum.
Elbette tamamen tahmin bunlar, bir kısmı da Passat'tan alınma fiyatlar
Midline ve comfortline donanım için; U led bugün 3.315 TL ise Full Led 5 binden aşağı olmaz.
Hayalet ekran yaklaşık 11 bin lira
R line body kit iç ve dış toplamda 15-20 bin
Led stoplar Şu anda 1800 lira ise yeni nesil olan tüp ledli stoplar 2500'liradan aşağıya olmayacaktır.
Tamamen katılıyorum,hatta kibar bile konuşmussunuz Murat hocam...bütün Avrupa gtd, gti, 2.0 tdi dolu
ben bi tane tsi goremedim
bizim ülkedeki saçma sapan motor hacmine göre vergilendirme oldugu sürece bu araçlara binecegimizi zannetmiyorum.
adam 5 serisi alıyor. neymiş, 1.6 aptal motorla alinca az ötv, 2.0 dizel alinca çok ötv
5 aynı 5
1.6 alan fakir, 2.0 alan zengin. versin devlete
bravo. çok zekice...
Hocam bu yazdıklarınız olacak bence zaten. Bir de passattaki led stop gelecek. Başka şey olmaz Tamponlar değişir sadece bir de.Sevmiyorum abi ben makyajı. Hayalet gostergeyi koy eyvallah, dashboarddaki medyayı da büyült eyvallah. Ama bu arabayı değistirip kimyasıyla oynama. Tamponu da koy R tampona benzer bisey. Caddynin tamponu bile R tamponu gibi yapmışlar
O satış temsilcisi çok saf açık ve net. Ağustos sonrası gelen araçların modeli bir yıl sonrası görünür@silvershadow dün altur a gittim makyajlı golf kesinlikle bu yıl gelmeyecek diyorlar ve satış temsilcisi diyor ki ağustos ayından sonra araçların 2017 şasi ile gelmesi mümkün değil 2016 yılı sonuna kadar 2016 şasi ile gelir diyor ve ayrıca makyajlı kasa ağustos ayında gelecek olsa bize eğitim verirler di diyor ne diyorsun bu işe.