85bin kmde sıfır alınmış 1,6tdi manuel highline tiguan kullanıcısı olarak söylüyorum.
Golften çok daha sessiz, iç hacmi ve bagaj hacmi olarak daha iyi, çukurlara karşı daha anlayışlı, alt takım beklentilerimin ötesinde dayanıklı, hafif arazi yapabileceğiniz, gereğinden fazla gösterişli, golften biraz daha fazla yakan, direksiyon hissiyatı mükemmel, arka süspansiyon bağımsız, otobana çıktığınızda sizi üzmeyen performans.
Ben makyajlı kasayı beklemenizi tavsiye ederim, makyajda sadece görünüm olarak değişiklikler olmaz, teknik olarakta iyileştirmeler yapılır. Rline süper olurdu.
uzun süre kullanma düşünceniz varsa makyajlı derim. Ayrıca kaporta sorunları abartılıyor. ben hiçbir problem yaşamadım. Periyodik bakım haricinde hiçbirşey yapılmadı. (sadece bagaj açma düğmesi değişti garantiden)
Ben zamanında crv almadığım için pişmandım ancak, kullandıkça tiguanın doğru seçim olduğunu anlıyorum. Sonuçta golften daha çok satıyor ve 2. el değeri artık daha iyi olacaktır. Şu anda c suv segmenti en gözde arabası budur.