Bütçeniz el veriyorsa, gerçek bir suv olan Subaru Forester alın rahat edin derim, istediği kadar full olsun 4x2 suv benim nazarımda anlamsız bir araç.
Saygılar.
Saygılar.
Birisi alir tabi ama o ben olmam orasi kesinSiz bu Tiguan'ı Eylül sonuında 400-420 bandından alırsınız.
Yapılabilecek en iyi öneriyi yapmışsınız fakat insanların araçtan beklentisi farklı. 4çekeri arazi için sanıyorlar, boxer'ın sesinde virajda dip gaz asfalta yapışmak nedir hissedip yaşayan az olduğundan değeri pek bilinmez ülkemizde. Yaşayanda zaten ne yapar eder alır subaruyu.Bütçeniz el veriyorsa, gerçek bir suv olan Subaru Forester alın rahat edin derim, istediği kadar full olsun 4x2 suv benim nazarımda anlamsız bir araç.
Saygılar.
O spoilerdan dolayı neyleyim arkasına bisiklet taşıyıcı takılamayacak 4x4'üGeçmiste
Subaru imprezacı tayfayı hep garipsemişimdir.
Klasik MAVİ
Deve kusu kanat abartı bagaj üstü spoyler
Yavv 4x4 bilmem kaç beygir araba yapıyorsun wrc şampiyonalarında tamam şekle bakan yokta
İnsan şehiriçinde bunla dolaşacaksa biraz şekil şemal düzgün sportif bişeyler istiyor
Bildigin araba Kutuydu bee?? Daewoolar bundan daha estetikti o zamanlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-ecz-2004-wrx-sti-2.2-stroker-450-hp-835572092/detay
İç dikiz ayna pek sorun olmuyor; kadroların arasındaki boşluktan yol görünüyor. Hatta akşam tam farlara denk geliyor ve otomatik (gariban) ayna karartma gibi oluyor