@furkanmk7 sizlik birşey yok, siz birşey ödemeyeceksiniz. arkadan vuran %100 suçlu sadece sizin aracı yaptırırken tramere işlenir
Çok çok geçmiş olsun, küçük kazalar büyük kazaların önleyicisidir.Arkadaşlar öndeki araç aniden durdu bende biraz hızlıydım öndeki vurmadı bende vurmadım arkadaki bana vurdu bende öndekine ne yapcam bilmiyorum tutanak tutuyoruz şimdi kaskodan mı yaptırayım karşı tarafın kaskosu yok bagaj kapağı içine göçtü biraz
Ekli dosyayı görüntüle 36940
Ekli dosyayı görüntüle 36941
Ekli dosyayı görüntüle 36942
Ekli dosyayı görüntüle 36943
Ekli dosyayı görüntüle 36944
Ekli dosyayı görüntüle 36945
Ekli dosyayı görüntüle 36946
Ekli dosyayı görüntüle 36947
Ekli dosyayı görüntüle 36948
Kasko yoksa trafik sigortası var.Arkadaşlar öndeki araç aniden durdu bende biraz hızlıydım öndeki vurmadı bende vurmadım arkadaki bana vurdu bende öndekine ne yapcam bilmiyorum tutanak tutuyoruz şimdi kaskodan mı yaptırayım karşı tarafın kaskosu yok bagaj kapağı içine göçtü biraz
Ekli dosyayı görüntüle 36940
Ekli dosyayı görüntüle 36941
Ekli dosyayı görüntüle 36942
Ekli dosyayı görüntüle 36943
Ekli dosyayı görüntüle 36944
Ekli dosyayı görüntüle 36945
Ekli dosyayı görüntüle 36946
Ekli dosyayı görüntüle 36947
Ekli dosyayı görüntüle 36948
Öncelikle geçmiş olsun arkadaki araçta kamera yoksa her türlü o suçlu çıkar sırr bu durumlar için kamera taktım, benim sormak istediğim konu şu bir ara golfün frenleri çok kötü diye bir konu açılmıştı her iki benzer kazada da golfün frenleri üstüne düşeni yapmış, araç lastik marka ve ebatı ne acaba öğrenebilir miyim?erinç hocam kesinlikle haklısınız ama bana vuran araçta hızlı geliyordu adam kendi söyledi şöyle onun arkasındaki araçta ani fren yapmak zorunda kaldı ama o vurmadı bende kusurumu kabul ediyorum umarım kasko banada kusur bulur haksızlık olmasın zaten tutanağa yazarken dürüst oldum yalansız. bir de bana vuran araca geçen gün arkadan biri çarpmış bagajı bayağı bir içine göçmüş muhtemelen bunlar dengesiz kullanıyor yada şanssızlar ne diyim artık