enesdemiray
Üye
Normalde lastiği silmeyin diyolar lastiklerin üzerinde grafitin maddesi var kaybolur diye. Ona rağmen sildim ama sonuç yine aynı@enesdemiray silecek lastiğini de iyice sildiniz mi?
Normalde lastiği silmeyin diyolar lastiklerin üzerinde grafitin maddesi var kaybolur diye. Ona rağmen sildim ama sonuç yine aynı@enesdemiray silecek lastiğini de iyice sildiniz mi?
Ben de onu diyecetim.Normalde lastiği silmeyin diyolar lastiklerin üzerinde grafitin maddesi var kaybolur diye. Ona rağmen sildim ama sonuç yine aynı
hocam memnun msunuz peki sileceklerden ve nereden aldınız,Sürekli aerotwin kullanıyordum ancak son aldığım set 1 sene içinde çöp olunca farklı bir ürün denemeye karar verdim.
Sürücü tarafı daha kötü durumdaydı bende araştırmalarım sonucu Valeo' nun 575009 kodlu sürücü tarafı için olan ürününü 160 tl' ye aldım.
Aerotwin ile arasında bir kalite farkı göremedim bence artık eski kalitesi yok bosch sileceklerin.
Görseldeki şekilde aparatlar ile geliyor uygun aparat ile takmanız max 5 dk tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 72426
Hocam bir sere müthiş bir zaman. Ben Golf 8 i 10 ay oldu arka silecek çöp oldu servisten değiştirdim. Good Year veya bosch denemek lazımhocam memnun msunuz peki sileceklerden ve nereden aldınız,
Gayet memnunum Aerotwin ile hiçbir farkı yok. Parçacı olduğum için kendim getirttim, internetten 575009 kodu ile aratırsanız bulabilirsiniz.hocam memnun msunuz peki sileceklerden ve nereden aldınız,
uzun zamandır valeo kullanıyorum ve memnunum ..biliyorsunuz swf silecekleride valeo marka..orjinal ekipman markası..boschdan bence daha kaliteli öneririrm herkese..metro grossmarketlerde satılıyorSürekli aerotwin kullanıyordum ancak son aldığım set 1 sene içinde çöp olunca farklı bir ürün denemeye karar verdim.
Sürücü tarafı daha kötü durumdaydı bende araştırmalarım sonucu Valeo' nun 575009 kodlu sürücü tarafı için olan ürününü 160 tl' ye aldım.
Aerotwin ile arasında bir kalite farkı göremedim bence artık eski kalitesi yok bosch sileceklerin.
Görseldeki şekilde aparatlar ile geliyor uygun aparat ile takmanız max 5 dk tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 72426
Şu an ses vs bir problem yok, kullanım ömrü açısından ben Valeo' nun Bosch' tan daha uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim. Üstelik aradaki fiyat farkına bakılırsa kısa ömürlüde olsa çok sıkıntı değil. Bosch biraz abartılıyor şahsi fikrim.uzun zamandır valeo kullanıyorum ve memnunum ..biliyorsunuz swf silecekleride valeo marka..orjinal ekipman markası..boschdan bence daha kaliteli öneririrm herkese..metro grossmarketlerde satılıyor
hocam hangi siteden aldınız acaba?Gayet memnunum Aerotwin ile hiçbir farkı yok. Parçacı olduğum için kendim getirttim, internetten 575009 kodu ile aratırsanız bulabilirsiniz.
Çalıştığım yedek parça ihracat firması üzerinden aldım hocam ancak internette verdiğim kodla aratıp alabilirsiniz sonuçlar çıkıyor.hocam hangi siteden aldınız acaba?
hocam bana da alabilir msiniz parası neyse gönderirimÇalıştığım yedek parça ihracat firması üzerinden aldım hocam ancak internette verdiğim kodla aratıp alabilirsiniz sonuçlar çıkıyor.
fiyat nedir pekiYerli üretim silbak marka silecek takımı da sessiz ve kalitelidir.Denenmiştir tavsiye ederim