Silecek önerileriniz?

Kendi çevremden gördüğüm kadarıyla şunu net söyleyebilirim ki silecek ile ilgili şikayeti olanlar genelde sadece su koyuyor depoya. Su her ne kadar sıvı olsa da kaydırıcı bir özelliği yok buda sileceklerin kauçuklarında hemen deformasyona ve ses yapmasına sebep oluyor.

İçeriğinde sabun olan cam suları veya konsantre cam suları her zaman işe yarıyor. En kötü ihtimalle 2 damla sıvı sabun bile damlatsanız suya çok daha rahat çalışıyor. Ben tam 7 sene aynı inwells marka sileceği kullandım ısrarla ses yapmasını iz leke bırakmasını bekledim ancak en son kauçuk kısım silecek gövdesinden koparak aramızdan ayrıldı. 😄 😄

Yani burada demek istediğim silecekten ziyade nasıl bir sıvı kullandığınız daha önemli gibi.

İlla bir marka model tercih edecek olsam Bosch Aerotwin leri seçerim birçok kişiye tavsiye ettim deneyimleme fırsatımda oldu doğru sıvılarla muazzam çalışıyor bence

SWF derim kaçarım!
Yok,kaçamadım :) söylemeden edemeyeceğim muazzam bir silecek!

Arkadaşlar Merhaba,
Forumdaki bir arkadaşının tavsiyesi üzerine (şuan ismini hatırlamıyorum kusra bakmasın ona da teşekkür ediyorum ) SİLBAK firmasının sileceklerini araştırmaya başladım ve firmaya ulaştım , ben takım olarak aldım sileceklerim aracıma tam oturdu aparat gerektirmedi zaten sitelerinde de videolu şekilde anlatımları mevcut.
Henüz yağmurlu havada denemedim ama az önce su dökerek denedim çok güzel temizledi ve sessizdi.Herkese tavsiye ediyorum.Üstelik fiyatı da gayet makul.Diğer markalara uçuk rakamlar vermeye gerekk yok üstelik yerli bir firma.
Müşteri hizmetleri de çok iyi her soruya ilgi ile dönüş yapıyor.yerli bir firmanın böylesine profesyonel ve kaliteli oluşu gurur verici.
Herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar.Firma satışını https://www.bisra.com.tr/ sitesi üzerinden yapıyor.
Ayrıca bana 2024 takvimi de göndermişler :)

Şuan piyasadaki en uygun ürün 470₺ civarı ben silecek sepetinden 2021 de aldığım çok iyi çıkmıştı, en son aldığım resmen boş marka şuan camdaki sesten bıktım daha da oradan almayacağım...

2021 -2024 farkı içler acısı...

IMG_2914.jpeg
IMG_2913.jpeg
IMG_2912.jpeg

senin üründen verdim sipariş bakalım nasıl çıkacak...

Son düzenleme:
SWF derim kaçarım!
Yok,kaçamadım :) söylemeden edemeyeceğim muazzam bir silecek!
Evet güzeller. Bir de bi ara Continental silecekler vardı. Yakın zamandır Continental stok göremiyorum.

Bende Golf de Bosch Aerotwin. C3 de ise Valeo Silencio kullanıyorum. Bosch 2 sene oldu halen çok iyi siliyor ve ses yok. Valeo takalı çok olmadı ama şimdilik hiç ses yok

Geri
Üst Alt