Sitemizi yeniliyoruz.

Selamlar Orhan Hocam. 

Site yeni haliyle daha kullanışlı, daha şık. 

Ellerinize emeğinize sağlık.

Bence T büyük daha güzel duruyor gibi ;-) 

Selamlar Orhan Hocam. 

Site yeni haliyle daha kullanışlı, daha şık. 

Ellerinize emeğinize sağlık.

Bence T büyük daha güzel duruyor gibi ;-) 
Kıymetli Tarık Üstadım;

Bana forum kültürü başta olmak üzere pek çok şey kazandıran siz üstadımdan diğer dostlarımında faydalanmasını çok istedim açıkçası

Keşke daha fazla görebilsek sizi 

Hem mobilde girişte tapatalk'a da gerek kalmadı .

Her nasılsa hiç bir şey kurmadan bildirimler mesaj olarak telefona iletiliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@silvershadow Murat hocam rütbelerin ikonları eksik. Onları tamamlayabilir misin sana zahmet. ;)
Değerli Yusuf Hocam;

Benim ilk logolar @maniax Murat Hocam tarafından haklı olarak beğenilmeyice ben de baktım. 

Forumun HD görüntüsü ile bağdaşmıyor. Yüzde yüz haklı. Ben de kaldırdım. Murat Hocam sadece eleştirmeyip eleştiriyi sonuçlandırmak üzere öneri getirecek kadar da ince fikirli.

Yine kendisinin sunduğu önerilerin arasından en uygununu uygulamak istedim; fakat bu kez de bu logoları kırpmak için elimdeki paint programı yeterli gelmedi. Bunun için biraz daha profesyonel bir işçilik lazım.

Bende olsaydı Photoshop programı halledecektim oysa. Çözüm arayışım esnasında fotoğrafçılıkla ilgili olduğunu bildiğim @kimi-emd nickli Semih Hocamdan rica ettim. sağolsun beni kırmadı. Yarın biter bitmez sonuçlanacak bu konu dilerim. Kendisine buradan sonsuz teşekkürler.

El birliği ile kuruyoruz forumumuzu.... En güzel kısmı burası sanırım.

@silvershadow

hocam estağfurullah. google görsellerde gezindim sadece. güzel olacak inşallah logolar.

@kimi-emd semih hocamın özverisine ben de çok teşekkür ediyorum.

forumun her noktasında herkesin emeği olması mutluluk verici

yola çıktığınız güzel insanlarla, yardımlaşmadan başka kaygısı olmayan bunca insanı bir araya getirdiğiniz için herkesten önce kendinizle gurur duyun bence

s=dirdir

smiley'lar konusundaki fikrimi de buraya yazayım; bir gerçek var ki, hd görüntümüzle bağdaşmasa da eski smiley'ları çok seviyorum ben. yeni nesil smiley'ları abartılı buluyorum. bi de eskileri yazı boyutuyla eş olduğu için kalabalık yapmıyorlar. yeniler biraz irice :)

beğenilirse onlar olsun tabiki, ama eskileri kalırsa ben duygularımı onlarla ifade etmeye devam ederim gibi geliyor

@silvershadow @maniax değerli hocalarım esas ben size  teşekkür ederim elimden site için sizler için birşeyler gelebiyorsa yapabiliyorsam her zaman yardıma hazırım. Sizlerin yaptığı özverili çalışmaların yanında bizimkilerin esamesi bile sayılmaz. Bizleri böyle kaliteli seviyeli dostluğun ön planda olduğu bir platformda buluşturduğunuz için ben kendi adıma sizlere tekrar tekrar teşekkür ederim. 

@yusuf hocam bu rütbeler counter strike'dan mı geldi :D  süpermiş :p

31403BEFD00407DF9D16EBDDE500EB7FE32E18B3

@yusuf kardeşim hesabına bir miktar ödeme yaptım, bana biraz şu beyaz paspaslardan gönderirsin, üstünü de forum ihtiyaçları için kullanırsın,

böyle güzel bir bilgi ve arkadaşlık ortamını bizlere sağladığınız için bu vesileyle bir kere daha teşekkür ediyorum...

@yusuf kardeşim hesabına bir miktar ödeme yaptım, bana biraz şu beyaz paspaslardan gönderirsin, üstünü de forum ihtiyaçları için kullanırsın,

böyle güzel bir bilgi ve arkadaşlık ortamını bizlere sağladığınız için bu vesileyle bir kere daha teşekkür ediyorum...
Teşekkür ettim hocam. Adres bilgilerini mesaj olarak atabilir misiniz bana ;)

@yusuf hocam daha önce de belirtmiştim, tapatalkta konu ile ilgisiz fotolar gözüküyor bunun için ne yapılabilir. Konuyu okumadan foto ilgi çekiyor ama o konu içinde o foto yok :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@yusuf hocam daha önce de belirtmiştim, tapatalkta konu ile ilgisiz fotolar gözüküyor bunun için ne yapılabilir. Konuyu okumadan foto ilgi çekiyor ama o konu içinde o foto yok :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam tapatalk güncel sürüme geçiyorum sürekli. Bizle nedense uyumsuz bu tspatalk. İnş çözerler sorunu.

Geri
Üst Alt