Sitemizi yeniliyoruz.

Hocalarım elinize sağlık;

Pazar günü girme şansım olmuyor pek bugün bakınca bir garip oldum, baştan bir zor gelme olayı oldu tabiki herkes gibi ama eminim alışacağız tekrardan varolun.

@theGenius

Değerli Hüseyin Hocam;

Sağolsun Yusuf Hocam bu pozu ne kadar sevdiğimi bildiği için arka plan fotoğrafı olarak belirlemiş.

Sanırım bu kadarını beklemiyordunuz.

Baktıkça keyifleniyorum forumun bu son temasına...
Değerli Murat Hocam

Şimdi bakabildim siteye. Fotoğrafımı görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam. Bu seçiminden dolayı Yusuf hocama da ne kadar teşekkür etsem az. Yalnız ne kadar uğraşsam da mention edemedim kendisini :)  Okursa sevinirim. Eskisi gibi site ile ilgilenemediğim için üzülüyorum aslında. Zira şirkette bu siteyi engellediler. Sanırım çok girdiğim için. Devamlı telefonla da uğraşıyor görüntüsü oluşturmak istemiyorum açıkçası. Ultrasurf programı ile de siteye oldukça yavaş erişiliyor ve outlook çalışmıyor. Ayrıca chrome'un tüm vpn eklentilerini denememe rağmen çalışmıyor. Bunları da engellemişler. Yusuf hocam bu konuda yardımcı olursa, bu foruma eskisi gibi katkı yapacağımı düşünüyorum :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@theGenius

Hocam etiket çok güzel çalışıyor aslında. 2 kere basın @ e yada çok bekleyin ;) alışırsınız.

Emeği geçen herkese çok teşekkürler. s=s16

Değerli Murat Hocam

Şimdi bakabildim siteye. Fotoğrafımı görünce ne kadar mutlu oldum anlatamam. Bu seçiminden dolayı Yusuf hocama da ne kadar teşekkür etsem az. Yalnız ne kadar uğraşsam da mention edemedim kendisini :)  Okursa sevinirim. Eskisi gibi site ile ilgilenemediğim için üzülüyorum aslında. Zira şirkette bu siteyi engellediler. Sanırım çok girdiğim için. Devamlı telefonla da uğraşıyor görüntüsü oluşturmak istemiyorum açıkçası. Ultrasurf programı ile de siteye oldukça yavaş erişiliyor ve outlook çalışmıyor. Ayrıca chrome'un tüm vpn eklentilerini denememe rağmen çalışmıyor. Bunları da engellemişler. Yusuf hocam bu konuda yardımcı olursa, bu foruma eskisi gibi katkı yapacağımı düşünüyorum :)
Değerli Üstadım;

Gözünüzden Kaçmaz bilirim ama yine de bildireyim size @yusuf

google aramalarında çıkan linklere tıklayınca sayfa bulunamadı diyor @yusuf hocam .htaccess düzenlemesi gerekiyor sanırım

Değerli Üstadım;

Gözünüzden Kaçmaz bilirim ama yine de bildireyim size @yusuf
Çok haklısınız hocam. Onu bir türlü çözemedim. Smf'de pretty url diye bir eklenti vardı. O oluşturmuştu linkleri. Oradaki htcaccess ile de çözemedim ne denediysem olmadı. Çok çaresiz kaldım :)

Elinize saglik guzel olmus mobil site
emoji106.png
emoji106.png
emoji106.png
tapatalk a giremiyordum sifre sifirladim girdim sonunda
emoji16.png
acaba nick degistirme var mi onu sormak istiyordum?
Ben ayarlarda gördüm hocam 

@volumecontrol

sağ üstte isminizin yanındaki oka basıp hesap ayarlarına girin. alttaki sekmelerden kullanıcı adınızda değişiklik yapabiliyor olmanız lazım

@yusuf hocam Google aramasındaki link beni foruma ulaştırdı ama sorun çözüldü mü ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt