Sitemizi yeniliyoruz.

Forum daki sohbet kısmı gayet başarılı. hızlı ve anlık yazışmalarla faydası yadsınamaz. Ellerinize sağlık.
Hocam o mesajlaşma kısmı anlık muhabbetler için kullanılacak. Tartışma vs. Tartışma derken kavga değil tabi. Eski shoutboxı da aktif etmeyeceğim tekrar. Bir faydası yok. 

hadi hayırlı olsun, site sonunda hak ettiği altyapıya kavuşmuş. başta adminler olmak üzere katkısı olan herkesin ellerine sağlık.

Tapatalktan gün içinde girdim foruma fakat orda herhangi bir değişiklik göremedim anlayamadım. Fakat şimdi bide dedim bakıyım web de durum nedir diye. Bir anda dedim töbe nereye geldim ben böyle :D  @yusuf hocam ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş site bu sitenin hakkıda gerçekten böyle bir şeydi. Hepimize hayırlı olsun.

@Orhan Hoca Hocam yalnız bide şimdi siz beğendiniz diye anlık olarak bildirim geldi neler oluyor böyle mükemmel olmuş. Foruma çok daha rahat hakim olunuyor şu an. Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkürler. en başta kurucularımız @yusuf @silvershadow ve orhan hocam.

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar. Backround kullanmama seçeneğimiz yok mu? Resimli arka plana alışamadım. &o

emeği geçen herkesin ellerine sağlık

yabancılaşma ve alışma süreci farklı bir duygu yaşatıyor, eski haline fazla alışmışım  :)
aynen size katılıyorum eski haline çok alışmışım... konu takibi olaylar hepsi bir sayfada çok rahattı eskisinde.

güzel olmuş bu haliyle..mobilde calışıyor..

@Orhan Hoca Hocam yalnız bide şimdi siz beğendiniz diye anlık olarak bildirim geldi neler oluyor böyle mükemmel olmuş. Foruma çok daha rahat hakim olunuyor şu an. Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkürler. en başta kurucularımız @yusuf @silvershadow ve orhan hocam.
Değerli Hocam;

Sağolun varolun bu güzel yorumlar daha da cesaretlendiriyor bizleri. 

Elinize saglik guzel olmus mobil site[emoji106][emoji106][emoji106] tapatalk a giremiyordum sifre sifirladim girdim sonunda[emoji16] acaba nick degistirme var mi onu sormak istiyordum?

şifrem sürekli uçuyor mudur nedir 2 kere hatırlatma yaptım aynı günde 

Yeni sitemiz hayırlı uğurlu olsun @yusuf hocam ellerinize sağlık

Forumumuzda mesaj sayısına göre kazanılacak rütbeler bundan böyle aşağıdaki gibi olacaktır.

Forumun yeni hali çok güzel olmuş.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Geri
Üst Alt