fcsrn
Moderatör
Yenilendi ama tapatalk hakkında bilgim yok Hocam malesefSite yenilendimi.ben sabahtan beri tapatalktan bağlanamadımda.
golf6 satıldı.
Yenilendi ama tapatalk hakkında bilgim yok Hocam malesefSite yenilendimi.ben sabahtan beri tapatalktan bağlanamadımda.
golf6 satıldı.
Hocam tapatalkı 15dk önce falan aktif edebildim. Şu an sorunsuz olması lazım. Etiketleme vs dahil.Site yenilendimi.ben sabahtan beri tapatalktan bağlanamadımda.
golf6 satıldı.
Hocam takip ettiğiniz kişi birşey paylaştıkça yada siz bildirim ayarlarını nasıl ayarladıysanız ona göre size bildirim düşer.Sistemi yavaş yavaş çözdüm galiba. Twitter gibi, takipçi olayı var ancak bununla ilgili sorum var;
Profil de paylaşım yaptığımız da sadece takip edenler mi görebiliyor yoksa herkes mi?
Önceden beğeni sayısı çıkıyordu şimdi göremedim?
Topluluk puanı nedir?
Beğeni sayısı mesajın sağında yazıyor. Beğeni aldıkça sosyal puanınız artıyor. Ve bununla birlikte bir nevi rütbe geliyor.Teşekkürler hocam. Eline, emegine sağlık. Çok özenmişsin. Masallah.
Sizi kahraman yapan benim Hocam.maniax dedi:öyle de, sadece bize mi ok var onu çözemedik
Bu iş para pulla yapılmıyorsa gönül işidir..maniax dedi:mesaj sayısıyla alakalıysa sadece gelip geçecek bu güzel, çünkü bu paye ağır gelir bana.
s=aman
Sizin yanınızda Muhammed Hocamın da adını anmamak eksiklik olur.. @MSEmaniax dedi:mesaj sayısıyla alakalıysa sadece gelip geçecek bu güzel, çünkü bu paye ağır gelir bana.
s=aman
Hah haa..Orhan Hoca dedi:Bu efsane işi de nereden çıktı Murat hocam. s=alsaa
Burada bir kahraman daha var. Unutmayalım.
IPBA Mod yerine görevler yazılabilir.
@silvershadow
Mesaj Sayısı belirleyici Hocam.o ok sadece yöneticilerde çıkıyor bence
Kaç olunca çıkıyor o ok AbiMesaj Sayısı belirleyici Hocam.
Tüm aktivitelerde mevcuttur.