Sitemizi yeniliyoruz.

Sistemi yavaş yavaş çözdüm galiba. Twitter gibi, takipçi olayı var ancak bununla ilgili sorum var;

Profil de paylaşım yaptığımız da sadece takip edenler mi görebiliyor yoksa herkes mi? 

Önceden beğeni sayısı çıkıyordu şimdi göremedim? 

Topluluk puanı nedir? 
Hocam takip ettiğiniz kişi birşey paylaştıkça yada siz bildirim ayarlarını nasıl ayarladıysanız ona göre size bildirim düşer.

Mesela foruma çok girmiyorsunuz ama @silvershadow hocam birşey paylaşırsa bildirim almak istiyorsunuz. Murat hocamı takip ederseniz bildirimleri size gelir.
Profilinizi herkes görür. Paylaşım yapan daha hızlı görür :)

Teşekkürler hocam. Eline, emegine sağlık. Çok özenmişsin. Masallah. 
Beğeni sayısı mesajın sağında yazıyor. Beğeni aldıkça sosyal puanınız artıyor. Ve bununla birlikte bir nevi rütbe geliyor. 

@theGenius

Değerli Hüseyin Hocam;

Sağolsun Yusuf Hocam bu pozu ne kadar sevdiğimi bildiği için arka plan fotoğrafı olarak belirlemiş.

Sanırım bu kadarını beklemiyordunuz.

Baktıkça keyifleniyorum forumun bu son temasına...

maniax dedi:
öyle de, sadece bize mi ok var onu çözemedik  :mad:
Sizi kahraman yapan benim Hocam.

Dahasını isterseniz söylemeniz yeterli.. :)

Ciddi ciddi söylemek gerekirse rütbe olayını keşfettim Forum ayarlarında acayip bir şeyler yazıyordu beğenmemiştim. Onu daha anlaşılır ve beğenilir hale getirmeye çalıştım 

Moderatör tarafında düzenlendi:
maniax dedi:
mesaj sayısıyla alakalıysa sadece gelip geçecek bu güzel, çünkü bu paye ağır gelir bana. 

s=aman
Bu iş para pulla yapılmıyorsa gönül işidir..

Gönül işiyse senden yüreklisi az bulunur...

İçin  rahat olsun dostum

Sohbet odasından üye olmayan misafirlerin girişini kapattım.

Bilgilerinize

Forum daki sohbet kısmı gayet başarılı. hızlı ve anlık yazışmalarla faydası yadsınamaz. Ellerinize sağlık.

maniax dedi:
mesaj sayısıyla alakalıysa sadece gelip geçecek bu güzel, çünkü bu paye ağır gelir bana. 

s=aman
Sizin yanınızda Muhammed Hocamın da adını anmamak eksiklik olur.. @MSE

Harcadığı emek..

Harcadığı zaman parayla ölçülmez.

Kocaman yürekli dostlarımız arasına katılmasıyla daha bir güçlendik..

Hakkınızı helal edin sizler de..

Orhan Hocam.. Omuz omuza yürüdüğüm dostum.. Onun yeri apayrı.. Bir hayalin peşine takılıp gelmiş iki dostumdan birisidir... Adamdır.. Ama en hakikatlisinden.. tıpkı öteki dostum gibi  Onu da unutmak mümkün değil tıpkı Serdar Hocam gibi @Orhan Hoca @Negatiwe

o ok sadece yöneticilerde çıkıyor bence

Orhan Hoca dedi:
Bu efsane işi de nereden çıktı Murat hocam.  s=alsaa

Burada bir kahraman daha var. Unutmayalım.

IPBA Mod yerine görevler yazılabilir.

@silvershadow
Hah haa.. :)

Ben bu çıkışı öngörüp çoktaaan yazmıştım bile bir önceki mesajda yanıtınız .

Geri
Üst Alt