carplay'de de aynı şekilde bu fonksiyon çalışıyor.Usb, aux, bluetooth vs. şarkı dinlerken şarkının sesini komple kısarsanız şarkıyı durdurması küçük ama güzel bir detay geç farketmiştim.
Ya burayı niye uzatmışlar ki o bölgeye bişey koyulamaz da hadi burası da yalandan bi göz olsun dediler herhalde diyordum. An itibariyle ayıktım, saygıyla eğiliyorum.5 sene sonunda geçen gün fark ettim Sürücünün bulunduğu kapı içindeki cebin sonunda muhtemelen şemsiye koymak için ilave boşluk bırakılmış.
Hocam yaz mevsiminde 0.5’lik pet şişe de sokabilirsiniz orayaYa burayı niye uzatmışlar ki o bölgeye bişey koyulamaz da hadi burası da yalandan bi göz olsun dediler herhalde diyordum. An itibariyle ayıktım, saygıyla eğiliyorum.
Hocam 0.5 kesmiyor beni, 4 kapıya da 1,5 litre koyuyorum ben yazın hatta Golf'ün en sevdiğin özelliği nedir deseler ilk 3'e ön tarafı geniş kapı ceplerini koyarım düşünmeden. büyük rahatlık.Hocam yaz mevsiminde 0.5’lik pet şişe de sokabilirsiniz oraya
Hocam eskilerde otoparkçı and'ın torpido gözü incelemesi gibi sayenizde araçlara silah yeri gibi yeni bir değerlendirme kriteri geldiSilah koymak için güzel bir yer aslında şemsiye bahane : )