- İsim
- Ogz
Kodlama vs gibi uğraşlar yapılmamışsa olmalı. Sinyal kolunda p harfi yok mu?2016 Comfortline Golf’te olmuyor ya da ben yapamadım
Kodlama vs gibi uğraşlar yapılmamışsa olmalı. Sinyal kolunda p harfi yok mu?2016 Comfortline Golf’te olmuyor ya da ben yapamadım
Bugün denedim oldu hocam gecen yapamamisimKodlama vs gibi uğraşlar yapılmamışsa olmalı. Sinyal kolunda p harfi yok mu?
Bunu gercekten merak ettim. İlk firsatta deneyeyim.Merhaba,
Gözlemlediğim bir özellik de ben ekleyeyim. 130 km/h geçince camsuyu sıkarsanız. Önce silecekleri çalıştırıp sonrasında suyu fışkırtıyor. 130 km/h altındaysa direk camsuyu fışkırtıp sonra silecekleri çalıştırıyor. sanırım güvenlik amaçlı düşülmüş birsey.
Değişik bir özellikmiş [emoji3] ama ben daha çok autohold devrede araç park konumunda ve kapı açıkken neden gaz verip gitmeye çalıştığınızı merak ettim. Sizi bu keşfe iten şey nedir hocam [emoji2]arkadaşlar aracınız autohold devrede park konumunda iken kapınız açık gaz verip gitmeye kalktiginizda araç frenleri kitliyor ve gidemiyorsunuz [emoji4] geçen diyorum kilitledik aracı tüh şaka gibi..
Bagaj zeminini tam kaldırınca üstte tırnaklar var orası tutuyor ve elinizle tutmanıza gerek kalmıyor. Teyze bilememişOn 06.11.2020 at 11:06 PM, tiesay yazdı: