Tam boy stepne olunca kullanamayanlardanım..Kademeli bagajı kimse söylemedi.. :O
Benim ince stepne olduğundan çok kullanışlı geliyor. Alışveriş zamanı yukarıda kullanıyorum, yükleme eşiği çok rahat oluyor. Tatil-seyahat zamanı alt kademeye alınca da 2 büyük boy valiz diklemesine(bıçak sırtı) sığıyor.Tam boy stepne olunca kullanamayanlardanım..
Ancak lastik ortası ve yanlarında pompa, 2.yangın söndürücü, çöp poşeti, bez, saf su, lastik tamir kiti ve ilkyardım setini yerleştiriyorum.
Bagaj üst kısmı da günlük torba vs. kullanırken gayet temiz ve boş olması güzel oluyor.
yol kenarına parkedince sinyal kolunu çevirdiğin yönün ön arka lambaları açık kalıyor. geceleyin karanlık ve dar yerlerde faydalı.
bir kere biri gelip açık unutmuşsun demişti ))
..bagaj yukarı kaldırırken kapak üzerindeki stopların enerjisi kesilir..
Bu pantizotun alt kademeye girmesini deneyen var mı? Girmez gibi geliyor. Belki yanlardaki şişe, yangın söndürücüyü tutan plastik parçalar çıkarılırsa girebilir.14 dakika önce, ogzogz yazdı:
Video da sanki o yan plastik parçalar dururken yerleştiriyor. Alt kademeye mutlaka girer ancak tam boy stepne olunca sığar mı bilemedim.Bu pantizotun alt kademeye girmesini deneyen var mı? Girmez gibi geliyor.
Şimdi baktım. Yandaki plastikleri çıkarmak gerekiyor. Oradan önce ön tarafını içeri dik şekilde sokup ileriye itiliyor. Daha sonra plastikleri yerine takılabiliyor.Video da sanki o yan plastik parçalar dururken yerleştiriyor. Alt kademeye mutlaka girer ancak tam boy stepne olunca sığar mı bilemedim.
Şimdi baktım. Yandaki plastikleri çıkarmak gerekiyor. Oradan önce ön tarafını içeri dik şekilde sokup ileriye itiliyor. Daha sonra plastikleri yerine takılabiliyor.
Bu beceriksizlikle yine iyi koymuş sanki onu da ters koymuş gibi ya da doğrusu budur.3 dakika önce, tiesay yazdı:
2016 Comfortline Golf’te olmuyor ya da ben yapamadım2 saat önce, ogzogz yazdı: