Hocam bu konuyu detaylı olarak soylermısınızCok sagolun hocamSent from my iPhone using Tapatalk
Bu torpidoya da olurmu?http://tr.aliexpress.com/item/COB-T10-Led-No-OBC-Error-W5W-Led-Auto-Parking-Light-Interior-License-Plate-Sidemarker-Bulb/32338919706.html iyi günler değerli hocalarım yukarıdaki linkteki üründen sipariş vermiştim 1 ay önce nihayetinde bugün geldi.(linki yine burdan değerli hocalarımızın paylaşımından görüp sipariş geçmiştim teşekkür ediyorum [emoji4] ) arıza ışığı yaktı onuda vagcomla hallettim gayet güzel oldu almak isteyen hocalarıma tavsiye ederim [emoji4]
/monthly_2016_06/IMG_0369.thumb.JPG.6eba954b011af0ca03cde61ad97b77b6.JPG
Teşekkürler hocam bende alayayım ozaman@Beşiktaş1903 geri vites lambasına oldu ama torpidoya denemedim deneyip cevabını söyleyeyim hocam edit : torpido içinde uygundur bu ledler hocam denedim oluyor
Satın almadan sipariş veriyorsunuz ,satıcıya mesaj atıyorsunuz,can you refresh the price pls, sonra satıcı düşerse zaten size mesaj atar ok diye ama çok bir indirim beklemeyin zaten 1 veya 2 dolar yaptılar bana ufak alımlarda..sonra ödeme ekranında solda refresh price yazan yere tıklayın fiyat düşüyor. @ugurgoncu_02 hocam.
Lambasını sökebildiyseniz eğer, geri vitese taktığınızı oraya takmayı deneyin. İkisi de dipsiz giriş gördüğüm kadarıyla.Stop lambasını led yapmak mümkünmü ?
Sent from my iPhone using Tapatalk