fcsrn
Moderatör
@Beşiktaş1903 Hocam herkes sizin sağ sisi aktif ettiğinizi düşünüyor nedense, halbuki fotoğrafta sisler bile açık değil. Sadece geri vites lambaları ve fren lambaları.
Benim arka stoplar led olduğu için onları sis olarak anladım s= fotoğraf sanırım aldatıyor geri vites falan herşey kırmızı gözüküyor!Beşiktaş1903 dedi:Sağ sisim aktif değil ,geri vites canım hocam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam standart hariç hiç biri halojen kadar performans vermiyor alirxpress yorumlarında herkez aynı şeyi diyor led de alsanız (u led değil) ampul olarak aynı beyaz ampule çok karşıyım denk getirdiklerimi polise bile ihbar ediyorum , c4 de philips ampul almıştım çifti 150 filandı sökmem takmam bir oldu yapmurda körsünüz resmen hediye edecektim ama başkasına bela olmasın diye kırdım attım c4 -golf için biraz düşüneyim müsadenizle haksızlık olmasınHocam Golf Midline Plus hakkında ne düşünüyorsunuz ?C4'ten sonra doğru bir seçenek olur mu ?
Bide ön kısa far olarak ne önerirsiniz ?
Buyrun siz karar verin geri lambası 1 mi 2 mi oluyor... [emoji6] /monthly_2016_07/led-feux-de-recul-volkswagen-golf-7-tuning_13554.jpg.f301d5ab7a267a596635e9f50536d02e.jpg
Evet hocam öyle olmuş , sonuçta geri sis olayına karşı olmanız beni yeterince memnun etti sağolunBenim arka stoplar led olduğu için onları sis olarak anladıms= fotoğraf sanırım aldatıyor geri vites falan herşey kırmızı gözüküyor!
Rica ederim sizde sağolun..Evet hocam öyle olmuş , sonuçta geri sis olayına karşı olmanız beni yeterince memnun etti sağolun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam aldığınız ürün hangisi paylaşırmısınız sis için performans beklemeyin derim beyazdan ön sisden bahsedeyorsak üst sarı alt beyaz siz bilirsiniz yinedeLed uygulamayı fırsat buldum yaptım sonunda,ayrıca çinden aldığım gti pedal setini ve ayak dayamayıda bugün taktım onunda eklerim kısa zamanda şimdi sislere beyaz led düşünüyorum tavsiye varmıdır?
/monthly_2016_09/image.thumb.jpeg.f01a800ee4523742d45eeb65e2d59f06.jpeg