- İsim
- Mustafa Kemal
O zaman yapcak bişey yok Hocam malesef.
@Beşiktaş1903 Elinize sağlık Hocam çok iyi olmuş. [emoji4]
Güzel duracağını düşünüyorum. Ama dış taraftakilere takmak lazım. Acaba onları da sökebildiniz mi?
ZG006 1X120 1210 SMD LED T20 7440 7443 W3X16Q W21/5 W W21W Volkswagen Holden için fren Işık Dönüş Sinyali Ampul Kuyruk Lambası DC 12 V
Hocam o arka stoplar için bu galiba yanlız apachi görünümü olurmu diye korkum var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel duracağını düşünüyorum. Ama dış taraftakilere takmak lazım. Acaba onları da sökebildiniz mi?
Hocam teşekkür ediyorum, öncelikle satıcı yorumu en çok olandan aldım , 0,40 dolara olanda var ben çiftini yanılmıyorsam 2,4 de aldım garantisi varmı? yok tabi ama 1-2 sene de bir değişse bana yeterli - ayrıca c4 eski arabam onda led yaptım ama herşeyi kabul etmez o az yakar çok kaçar selam söyle görünceHocam bunlar yandıkça(Kullandıkça) sararma/sarılaşma gibi bir durum var mı ?
Aman hocam arka sisleri asla sis hariç kullanmam kullanada hayır duamı eksik etmem çünkü arkadaki insanın gözünü inanılmaz yoruyor hele virajlı yollarda 2-3 saat araç kullandıktan sonra küfür gibi , beyaz geri vites ışıklarım hilholder açık olduğundan stop lambalarımın esiri olmuş durumda aslında saf beyaz onlar2 Tane geri sis güzel durmuş C4'te öyle.VW'lerde geri lambası 1 tane oluyor sıkıntı oldu mu ?
Çünkü Polo'da da geri sis bir taneydi ve öbür tarafta geri lambası yanıyordu.
Değerli dostum yanlış anlamazsanız birşey sylemek istiyorum., sağ taraftaki arka sis lambasını aktif etmişsiniz., bu çok yanlış bir uygulama hem kendinizi hem de karşı tarafın hayatını tehlikeye atma durumunuz söz konusu., size daha önceden bu konuda yazdığım yazıyı paylaşıyorum; yazının ikinci kısmında bu konudan bahsetmiştim., tercih ve karar sizin olmakla beraber lütfen bir okuyun..
Aman hocam arka sisleri asla sis hariç kullanmam kullanada hayır duamı eksik etmem çünkü arkadaki insanın gözünü inanılmaz yoruyor hele virajlı yollarda 2-3 saat araç kullandıktan sonra küfür gibi , beyaz geri vites ışıklarım hilholder açık olduğundan stop lambalarımın esiri olmuş durumda aslında saf beyaz onlar
Mustafa hocam 3 satır yukarısını okudum zaten alıntı yaparken de o yazınızı alıntıya ilave ettim okuduğumu belirtmek için., sizden rica etsem siz de benim bu konuda yazdığım yazıyı okurmusunuz..?Beşiktaş1903 dedi:Saygı değer hocam lütfen 3 satır yukarısını okurmusunuz