zafer_coban
Üye
Golf Manuel 1355 olmuş
Ceryanlı aracı made in china alıp gececeksin.Arka cam açma tuşları yok
Cam açma tuşlarının olduğu yerde REAR tuşuna dokunup ön cam açma tuşlarını arka için kullanıma çevriliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 80116
aynı şeyleri düşünüyorum ARCA bugün çok daha yüksek fiyat verdi bana şimdilik takipteyim.1710 dan Dsg life 8,5 golfe kapora verdigini söyledi biri. (renk Beyaz bayi sanırım ARCA???) ayak üstü 1-2 dakika konustuk
Aracın eyvallah dedirtecek fiyatı (bence) 1.600 dür
ters / düz Taklalar attıracak fiyat ise 1560-1570 olur ki oralara fiyat düsmez sanırım.
Kaç verdi mesela ? Ve hangi renge ?aynı şeyleri düşünüyorum ARCA bugün çok daha yüksek fiyat verdi bana şimdilik takipteyim.
Firmayı daha nasıl bitirebiliriz iddiasının sonucu. Rezil ettiler rezilArka cam açma tuşları yok
Cam açma tuşlarının olduğu yerde REAR tuşuna dokunup ön cam açma tuşlarını arka için kullanıma çevriliyor.
Hangi bayi hocam fiyat yükselmişGolf Manuel 1355 olmuş
İnanılır gibi değil.Arka cam açma tuşları yok
Siyah renkli life teşhir aracına 1.780 TL fiyat verildiKaç verdi mesela ? Ve hangi renge ?
Doguş oto maslak 15 gün önce elimde 15 tane beyaz impresion var diyordu 1265 cekiyordu. Oraya bi sormak lazımSiyah renkli life teşhir aracına 1.780 TL fiyat verildi
e yaniTakaslarda hala ölü fiyat mı veriyorlar?
Ankara-EskihisarHangi bayi hocam fiyat yükselmiş
1350 maslak bugün alınan fiyat kampanyası bitti denildi beyaz renk ancak araç yok impressionDoguş oto maslak 15 gün önce elimde 15 tane beyaz impresion var diyordu 1265 cekiyordu. Oraya bi sormak lazım