Arayıp sorarsın dostum nasıl oluyor diyeOlamayan araca fiyat vermek nasıl oluyor anlamadım araç yok fiyat veremiyoruz dersin ayrıca Manuel golf için artık 1350 gibi fiyatlar fazla diye düşünüyorum
Alınır da kalite bulunabilir mi? orası meçhul.Güncel 1380 (metalik)
Hadi bi 20 bin daha zam gelse ?
1400 e metalik impression MANUEL araç icin error verdirir.
Gider otomatik fransiz alırsın .1500 e
Burada (forum ortamında) fransız+italyan+hondaAlınır da kalite bulunabilir mi? orası meçhul.
Psa 1.2 motorda, triger kayışı yağın içinde çalışıyor.
Bundan dolayı kopmalara neden olabiliyormuş. Hatta eriyip kopan parçaların bir çok yeri tıkadığı söyleniyor.
Hadi bunu görmezden gelelim. Konsolun muz gibi soyulduğu, Siyah tavanlı araçların boya atması yaptığını nasıl görmezden gelebilirsin?
En önemlisi kapıyı kapattığında o tok ses ile güveni nasıl alabilirsin?
Kişisel görüşümdür ama PSA ve Renault araçlar kalite hissini veremiyor.
Tipi isterse uzay mekiği olsun..
Tipik fransızlar ilk çıktığında oooovv şöyle tasarım böyle uzay mekiği falan max 5 sene sonra o tasarımın yüzüne bakılmıyor. Kalitesini malitesini geçtim orası neyin ne olduğu aşikar zaten.Alınır da kalite bulunabilir mi? orası meçhul.
Bundan dolayı kopmalara neden olabiliyormuş. Hatta eriyip kopan parçaların bir çok yeri tıkadığı söyleniyor.
Hadi bunu görmezden gelelim. Konsolun muz gibi soyulduğu, Siyah tavanlı araçların boya atması yaptığını nasıl görmezden gelebilirsin?
ya hocam ben 2 yasinda golf life 1.0 i 1450 ye sattim gecen ay piyasa bu sekilde. opel astraya bile 1700 rakam istiyolar. life buralarin altina gelmez hele elindeki araclar bitsin hic umurlarinda olmaz. ben bayide arac alirken son bitane life paket kalmisti. onun disinda istedgim rengi belki on bayide aradim bulamadim. arac yok yani. gelen araclarin hepsi aninda gidiyo. bize gore mantiksiz fiyatlar ama satiliyo malesef takir takirBurada (forum ortamında) fransız+italyan+honda
Arac alacak en son kisi benim zaten.
Bizim millet derken , forum dışı ülke geneli icin yorumlama getirmistim.
Otomatik araç sevdasına
Bizim ahali
Fransızın sekil semaline bakar alır eat 8 ini alır gecer. (Yıllarca binmeye degil, 3-5 yıl sonra satarım zihniyetiyle tabi.....)
Manuel imp 8,5 makul mantıklı fiyata indigi için satıldı.
Makul fiyatın dısına çıktığı an manuel aracın mantıgı direk fransız otomatige kayar.
Aynı sey otomatik life golf icin de gecerli idi
1750 ye son 2 ay icinde life golf aldım diyen kaç kisi oldu forumda
Geneli agustos eylülde 1250 ye alanlar+ kasımda yine fiyat düşünce impresyon manuel golf alanlar.
ya hocam ben 2 yasinda golf life 1.0 i 1450 ye sattim gecen ay piyasa bu sekilde. opel astraya bile 1700 rakam istiyolar. life buralarin altina gelmez hele elindeki araclar bitsin hic umurlarinda olmaz. ben bayide arac alirken son bitane life paket kalmisti. onun disinda istedgim rengi belki on bayide aradim bulamadim. arac yok yani. gelen araclarin hepsi aninda gidiyo. bize gore mantiksiz fiyatlar ama satiliyo malesef takir takir
Fransız klitesiTipik fransızlar ilk çıktığında oooovv şöyle tasarım böyle uzay mekiği falan max 5 sene sonra o tasarımın yüzüne bakılmıyor. Kalitesini malitesini geçtim orası neyin ne olduğu aşikar zaten.
Alınır da kalite bulunabilir mi? orası meçhul.
kardesim sen yazdgimi anlamamissin sanirim. keske dusse benim icin degisen hocbirsey yok. ben aracimi satip arac aliyorum. sifiri yikselirse ikinci elde ayni oranda artiyo. sifiri duserse ikinci elde azaliyo. degisen bisey yok. sen biraz gercekci ol bakalim marttan beri golf life ne kadar zam yemis biraz arastirabilirsin. simdi faizler ocaktan sonra dusecek. ongorulen bu. faizin dustugu hicbir yerde ev arac vs fiyat sabit kalmaz. bizmi istyoruz 900 bin liralik araca vergilerle 1800 odemek? ben almisim 50 bin dusse ne olur 50 bin ciksa ne olur. bu paralari veren birinin zaten 100 bin ve uzeri geliri yoksa bu araclari almanin cokta mantigi yok. 100 bin kar yada zarar beni ne batirir ne cikarirSattım , aldım , kendimi kurtardım
ben xxx fiyattan aldım Daha düsmez (aman düsmesin) tarzında yazdığınızı ön görüyorum.
Ekim ayında
İmpressionlar 1350 iken (beyaz)
Kasımda 1265 e verdiler
Kendini kurtaran ucuzdan alan , fiyatlar düsmesin , artsın psikolojisine giriyor
Niye düsmesin ?
Bu forumda golf 5 golf 6 kullanıcıları var
Fiyatlar düşsünde onlarda bu hayatta bi yeni golf 8,5 tadına varsınlar. (İmpression+life)
Benim arkadaş 1302 ye mal etti metalik impressionu kasım sonunda
Bu saatten sonra 1202 ye düşse kendi derdi (100 bin zarar falan?)
Ben genel insanlık+forumdaşlık adına konusuyorum. Fiyatlar düşsün herkes bu işten faydalansın.
1750 life golf icin yüksektir!!!
life 1750 ucuz gözüksün diye ellerinde tükenen impresionları 1380 çekiyorlar. Haftaya 1400 çekerler ... Algı mekanizmasının ultrası budur.
ayni degisen bisey yok. sadece 1.2 hibritler zincirliİlgili motoru güncellediler diye biliyorum. Yani alırken en azından eski değil de yeni 1.2 motorlar tercih edilmeli.