Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cupra formentor vz line kampanyası devam ediyor beyaz ve mavi renk 2215 tl ilgilenen olursa

Kıymetli dostlar. Başlıktaki girdiye çok sayıda yanıt ve mesaj gelince toplu bir teşekkür etmek ve açıklama yapmak istedim.

Birbirinden değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Her biri aydınlatıcı nitelikte.

Sayın @Holigan arkadaşımız id4 ün yeni olmasından bahsetmiş. Araç Volkswagen'in elektrikli MEB platformuna dayanıyor ve ID'deki ikinci model serisi Volkswagen ID.4'ün üretim versiyonu Eylül 2020'de Volkswagen markası altında ilk tamamen elektrikli crossover SUV olarak piyasaya sürüldü. Şu an satışta olan model ise görünüşte aynı gibi dursa da çok ciddi teknik farklılıkları olan bir ürün. İlk model Togg ile yarışacak düzeyde sorunluydu. Buna rağmen çok ciddi satış rakamlarına ulaştı. Eh işte kıvamında bir araç olarak yorumlanırken makyaj sonrası en katı sektör otoritelerinden dahi büyük başarı şeklinde bahsedilir oldu.

Sayın @Oswinaldo, kesinlikle benim hayatım o şekilde. Şarj veya menzil problemim olsa inanın en son düşüneceğim şey olurdu :) Yazılımsal olarak ciddi iyileştirme oldu makyajda. Teslanın uzaktan erişim hariç şu an benim için bir artısı bulunmuyor. Ayrıca Tesla şu an 1900 TL bandında ve ön sipariş ile, mart ayından önce teslimat yapamıyor. Türkiye'de yaşıyoruz. İnanın Mart ayını öngörmek için kahin olmamız gerek. Kaldı ki (lütfen Tesla sahipleri alınmasın) aracın malzeme işçilik kusurları bu kadar fazlayken ve arada 250 bin liradan fazla fark olunca insanın pek yanaşası gelmiyor. Belki ioniq (beğenen için) alınabilir ancak fiyat fayda bakınca şu an id4 (menzili eledik malum) benim gibi çoğunlukla şehir içinde olanlar için güzel bir seçenek.

@profesor hocam da haklı. Variant piyasası (her ne kadar Passat olsa da) sedan gibi değil. Ama yok da diyemeyiz. Dün satışa çıkarttım, bu sabah başımı telefondan kaldıramadım. Halen dönemediğim mesajlar var, fırsat buldukça yazıyorum. 1725 TL istedim. Sanırım piyasa değerinde veya biraz altında olunca kimse gözünün yaşına bakmıyor, alıyor.

Sayın @darktemplar, o kadar uzun süre orta ve üst paket Passat kullandım ki insan artık biraz değişiklik istiyor. Cepten para çıkmadan, üstüne para alarak yepyeni bir teknolojiye geçmek beni heyecanlandırıyor açıkçası. Elbette ki endişelerim var fakat şu an daha iyi bir alternatif olursa neden olmasın demekten fazlasını yapamıyorum. Bu arada, benim gemi gibi Passat ile arasında 14 cm fark var evet. Ancak aracın içine binince durum algıları zorluyor. Kalite konusuna yorum yapmak zor fakat araç hiç küçük değil. Bilakis genişlik ve iç hacim konusunda her santimetre karesini ezberlediğim Passat a kafa tutar. Tiguan boyutlarında ama MEB platformunun avantajını sonuna kadar kullanmışlar ve akılalmaz bir hacim yakalanmış. Fotoğraf video ile inceleyince aynı kaygıdaydım, gidip test edip birkaç saat geçirince fikirleri değiştirecek türden bir araç.

Sayın @Savatage, şu an opsiyonsuz Business piyasası 1400-1600. Benimki gibi opsiyonlu olanlar ise 1650-1750 civarında alıcı buluyor. Yani tespitleriniz doğru. ID.4 listesi 1890 olup lansman döneminde 1650 ye müşteri bekliyor. Ancak şu dönem sıfır araç alma dönemi. İkinci el satmak için ise mantıksız bir zaman. Hal böyleyken bugün almak isteyen aracını satarken biraz zarara katlanacak ki ben biraz bu konuda şanslıyım sanırım. Bir arkadaş ile sözleştik. Hayırlısı diyelim.

Şarj konusunda da tıpkı sizin gibi düşünüyorum. Evinde işinde yeri olan alsın. Benzinin yarı parasına geliyor diye dışarıda şarj edecek olana göre ürünler değil bunlar. Benim evimin olduğu sitede 5-6 EV var zaten. Kutularımız var, mesken elektriği ile 2 küsür liradan dolduruluyor şu an. Bir de mağazam var zaten, orada da aracım, kendi kablosunun bile yeteceği mesafede park halinde otoparka duruyor zaten. 4 liralara oradan doldurunca evin iki katı tutuyor. Evde 107 liraya, dükkanda 195 liraya. En güzeli 450 km yi o paralara kullanmak olacak benim için.

Sayın @alpiturk, Teşekkür ederim. Evet Passat'ı hep sevdim ve gerçekten güzel bir araç. aldığım teklif, ilk mesajda yazdığım gibi kafa kafayaydı. yani benim aracımı 1650 ye sayıyorlardı. Anlaşamadık, kabul etmedim. 1725 e bir arkadaş ile randevulaştık. Tesla demişsiniz ki gerçekten Tesla hayranı biriyim, arada ciddi fiyat farkı var ve malzeme kalitesi gerçekten hiç hoşuma gitmedi. Her yerinden ses geliyordu test aracının bile. Performans olanına sahip bir arkadaşım var, aynı durum. Ama tabi o araç sırf hızlanması nedeniyle tercih edildi ve Egea'dan hallice olması hiç umurunda değil :) ben biraz takılıyorum o konulara.

Saatlerce id4 ile başbaşaydım yine bugün. Vaktiniz olursa mutlaka görün derim. Aracın genişliği inanmayacaksınız ama Tiguan ve passattan büyük. aracın boyu da tiguandan uzun zaten. Fakat mesele inanın o değil, iç hacmini görmenizi, tecrübe etmenizi isterim.

Sayın @erkanwrc hocam, para vermiyorum, üstüne para alıyorum :) ioniq ve Tesla konusuna yeterince değindim sanırım. kronik problemi yazılım idi, makyaj ile çözüldü görünüyor.

Sayın @geraltofrivia, teknoloji ve verimlilik açısından sizinle aynı fikirdeyim. Ancak ne kadar para o kadar köfte konusunu unutmayalım. birkaç haftaya 1800-1900 bandına çıkarsa evet, ancak 1650 tl seviyesine şu an sizce de hepsinin önünde değil mi? teknik verileri ve donanım özelliklerini tek tek kıyaslayınca fark büyüyor. İnanın geleceği düşünemiyorum. Yarın ithal araçlara %800 ötv ekliyoruz derlerse olmaz diyebilir miyiz? ben diyemem :) Tesla Model Y Juniper uzun zamandır radarımdaydı. Yine ülkenin ekonomik geleceğine dair kaygılarım nedeniyle daha fazla beklemek istemedim. Gelecek sene mutlaka EV pazarı çok değişecek. Ben de pek uzun süre araç bekletemiyorum. Her yıl olmasa bile son arabamdaki gibi 1,5 - 3 yıl aralığında yenilemeye çalışıyorum ki içimde kalmasın :) Tek sorun hep sıfır km olunca ben biraz cinslik çıkartıp özel donanım isteyince beklemek zorunda kalıyorum. Neyse bu kez beklemeden hazır sepetten alıp uğraşmayacağım sanırım. Gerçekten çok doğru yerlere değinmişsiniz, ayrıca teşekkür etmek istedim.

Şimdilik benden bu kadar. Biraz apar topar dar zamanda yazabildim. İmla veya anlatımda hata yaptıysam veya istemeden birinizi kırdıysam özür dilerim. Mutlaka dönüş yapar düzeltirim. Gerçekten her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istedim. Yeni fikirlere açığım. Her düşünce önemli. Şimdilik herkese sağlıklı günler ve güvenli sürüşler diliyorum. Cansınız.

Son düzenleme:
@Mavincan

Hayırlısı olsun
aracınızda sunroof + sı var bunu dikkate alırsak
1450 +100 sunroof farkı 1550

Ve km düsük oldugu icin (2023 nisan mayısta aldıgınızı hatırlıyorum)

Normalde 1,5 yasında bir aracın 20-25 bin km olması optimalken sizin aracın 9000 km de olması iyi bir +++
düşük km avantajıyla
1600 güzel fiyat olur.

Tabi araç fiyatını araç sahibi belirler
1725 yazmışsınız , hatta ön anlaşma dahi yapmışsınız .

Alana satana hayırlı olsun

@Mavincan

Hayırlısı olsun
aracınızda sunroof + sı var bunu dikkate alırsak
1450 +100 sunroof farkı 1550

Ve km düsük oldugu icin (2023 nisan mayısta aldıgınızı hatırlıyorum)

Normalde 1,5 yasında bir aracın 20-25 bin km olması optimalken sizin aracın 9000 km de olması iyi bir +++
düşük km avantajıyla
1600 güzel fiyat olur.

Tabi araç fiyatını araç sahibi belirler
1725 yazmışsınız , hatta ön anlaşma dahi yapmışsınız .

Alana satana hayırlı olsun
Teşekkürler. Vavacars 1633 verdi. Donanımları ekleyince temsilci 1650-1660 olur dedi. Az buldum. İlanıma da 1700 teklif gelince daha mantıklı geldi. İlk arayana söz verince ikinci üçüncü şu an beklemeye geçti. Arada havadan sudan mesaj atıyorlar, vazgeçer mi o arkadaş diye soruyorlar. Hayırlısı diyorum.

2024 Şubat çıkışlı 2023 model 22.750 km deki Golf’ümü satmaya karar verdim. Beyaz renk R line 1.0 etsi. Sadece arka bagaj kapağı değişti yetkili servisde yapıldı arkamdan çarptılar. Büyük bir hasar değildi tampon vs değişmedi tramer sorgusunda sadece çarpma diye geçiyor hala Tramer işlemedi 20.08.2024 tarihinde gerçekleşti. E devlette 10 gün önce dosya kapanmış gözüküyor. Sebebini bilmiyorum tramer miktarı yazmıyor. Her neyse ben bu aracı 1.730’a aldım şubat ayında şuan kaça satmalıyım? 1.620 den ilanda…

İmpresyon sezonu kapandı...(Harç bitti yapı paydos)

Life 8,5 ları

Beyaz 1739
Metalik 1769 dan ısrar edeceklermi merak konusu?

Bu fiyatlardan hücum/ saldırı/ karaborsa / kapanın elinde kalan bir durum olacağını hiç zannetmiyorum

1650 beyaz
1680 metaliklere fiyat inerse ? Talep olusur.

1600 beyaz
1630 metalik ihtimali artık yok gibi.(Bu fiyata alınsa tam vurgun olur ama olmaz maalesef)

Reel piyasa rakiplere göre belirleniyor

308 allure 1450
408 allure 1550 şu an

Bu fransızları kim alır ki ?

Öyle bi alıyolar ki !!!!!

Golf life 8,5 (beyaz)

1.708 tl
DH den alıntı fiyattır.

1650 üzerine hadi +10 daha atayım deyip , 1660 dan aldım gitti denecek fiyattır aslında bu aracın ederi

Golf life 8,5 (beyaz)

1.708 tl
DH den alıntı fiyattır.

1650 üzerine hadi +10 daha atayım deyip , 1660 dan aldım gitti denecek fiyattır aslında bu aracın ederi
Ankara Doğuş mu ? Euro kuruna bakarsak Ağustos seviyesinde ki Ağustos ayında arkadaşıma 1580 den aldık beyaz life paket

Ankara Doğuş mu ? Euro kuruna bakarsak Ağustos seviyesinde ki Ağustos ayında arkadaşıma 1580 den aldık beyaz life paket
O zaman şöyle bir örnek vereyim

Benim arkadaş 25 kasımda 1302 den impression 8,5 metalik golf icin anlastığı gün life metalik icin 1770 fiyat vermiş aynı ST Arcada

Şu an 1708 beyaz life ? (Hangi bayi oldugunu bilmiyorum)DHden alıntı fiyat tır diye belirtmistim yukarda zaten.

Bu life golflerin fiyat olarak düşüş trendine girmesi zaten kaçınılmazdı

life 1660 beyaz güzel fiyat olur mesela ? (Olursa ??)

Helalllik fiyat muhabbeti yapıyoruz sonucta

Yoksa isteyen, parası cok olan life golfe 1800 de verebilir ...

Škoda karoq için teklif alan oldu mu? Donanım, fiyat ve bayi bilgisi?
Ahlatçı 10 gün kadar önce premium donanım için gümüş renk 1950₺ demişti.

Daha önce bu noktaya deginmistim

LİFE golflerin fiyatı normal gözüksün, millet gaza gelsin diye

Bayilerde biten , olmayan , tükenen impresyon manuel golflerin fiyatını 1 günde şisirdiler

Bu arkadasta aynı tongaya düşmüş . Yazık!!!

Manuel impresyonların fiyatı bu seviyelere gelmisken Life Golflerin fiyatı artık bedava imiş

Gelmeyin böyle gazlara!

Life beyaz golfe 1650
Metalik olana 1680 den fazla verilmez

IMG_20241215_110654.jpg

Daha önce bu noktaya deginmistim

LİFE golflerin fiyatı normal gözüksün, millet gaza gelsin diye

Bayilerde biten , olmayan , tükenen impresyon manuel golflerin fiyatını 1 günde şisirdiler

Bu arkadasta aynı tongaya düşmüş . Yazık!!!

Manuel impresyonların fiyatı bu seviyelere gelmisken Life Golflerin fiyatı artık bedava imiş

Gelmeyin böyle gazlara!

Life beyaz golfe 1650
Metalik olana 1680 den fazla verilmez

Ekli dosyayı görüntüle 80503
Bu fiyatlara karşı elimizde büyük bir koz var;
Almamak !
😀

Bu fiyatlara karşı elimizde büyük bir koz var;
Almamak !
😀

IMG_20241215_204211.jpg1 ocaktan sonra Raporu olanlar istedigini alsın

Düz vatandaşa 2.247 olan araç (mesela a3 advance, tiguan life, rline golf 8,5)

Raporu olanlar bu aracları 1.240 dan alacak

Saglıklı olmanın bedeli / vergisi / cezası)

Ekli dosyayı görüntüle 805101 ocaktan sonra Raporu olanlar istedigini alsın

Düz vatandaşa 2.247 olan araç (mesela a3 advance, tiguan life, rline golf 8,5)

Raporu olanlar bu aracları 1.240 dan alacak

Saglıklı olmanın bedeli / vergisi / cezası)
Ocak ve Şubat aylarında bayiiler sağlıklının yüzüne bile bakmazlar çıkarımı yapılabilir mi?

Aralık ayında aracını satıp sıfır almak isteyen bir tanıdık var, sıfır araç alım sürecinde hiç tecrübem olmamasına rağmen herşeyi bana soruyorlar. St muamelesi yapıyorlar bana. Bayiiye gidin konuşun diyorum nafile...

Ocak ve Şubat aylarında bayiiler sağlıklının yüzüne bile bakmazlar çıkarımı yapılabilir mi?

Aralık ayında aracını satıp sıfır almak isteyen bir tanıdık var, sıfır araç alım sürecinde hiç tecrübem olmamasına rağmen herşeyi bana soruyorlar. St muamelesi yapıyorlar bana. Bayiiye gidin konuşun diyorum nafile...

Bu işleri 5 sene sonraya satarken xxx bin kar getiri olarak düsünen hesabını kitabını yapar.

5 yıl boyunca %50 faizle mi para daha fazla katlanır

Yoksa ötv siz alınıp 5 yıl sonra ötv yedirilmiş sekilde Sarı sitede satılacak araçmı mantıklıdır.

19 jantlı / sunroof / yazılımla 177 beygir / yayla yere yapısık asfaltı öperek gezen varex egzozlu /magnat 900 watt ses sistemli leon aracı olan Engelli raporu olan (tanıdıgım) bir vatandaşa isyan yazısı olarak kabul edin geçin ...........

Geri