Sıfır Araç Teklifi Alanlar

@Kaaan95.ky

Kia ev9 ağırlık : ?
vw İd7 ağırlık: ?

En kötü örnekten kasıt kütle ise?

Kia ev9 2400 kg (kendi web sitesinden)
Vw id7 2230 kg (kendi web sitesinden)
İd7 Anca %10 ekonomiktir kia ev9 a göre

Malikanem / villam / bağ evim / köy evim/ ahırım / garajım var diyenler kendi sarjimı kendim yapıcam diyenler ?

Bu sekilde kütle/verimlilik endekslerini iyi analiz etsinler

Vw aslan parcası ceryanlı passat getirdi . (Hemde sedan ceryanlı passat)

Kosup alalım diyen bu hesaplamaların hepsini iyi yapmak zorunda.

Batarya büyüklügü arttıkça Kitaptaki menzil göze hoş gelebiliyor ama araç agırlıgı artıyor verimlilik azalıyor . (Kitap verileri yalan oluyor)

Bataryası 90 kw olan ev9 kia
Keza 86 kw olan id7

Ben uzun yolda şarj kervansaraylarında bu kadar vakit harcamaya Karsıyım üstelik petrollü araca göre 1/2 ekonomisi falanda yok ticari sarj istasyonlarında

Sehiricinde evinden sarjla 1/5 ekonomi ye itirazımız yok tabi .

Burada Golf e torpil gecmek / kayırmak? eeee zaten forumun adı golf. Tutkusu

Vw üretiyor diye piyasaya mecburiyetlerden godoslama dalan elektrikli İD serilerinin faullerini görmezden gelemeyiz ?

Elektrik/ su / dogalgaz faturaları ayrı dursun

1650 ye life golf 8,5

Verecekler mi vermeyecekler mi ?

ederi gideri helali bu zaten.

Bekleyip görücez

Kasımda+aralıkta 1750 ye almayın demistik bu life ları

Var mı sıfır araç teklifi alan? Paylaşırsanız memnun oluruz.

Siz alır mısınız?

Marka / model farketmez

Güncel max menzil teknolojileriyle
Evden sarj imkanım olsa bile almazdım
1080 gün (3 yıl) daha beklerdim

Ayrıca Bu çaresizlik modu (raporululara araç satamayacak olmaları)

Envai çesit atraksiyonlara sebeb olacak

Manuel vites A3 ler
Manuel vites dolu donanım golf 8,5 lar

Bunları dahi getirecekler .

Bunlar tam benlik zaten .

3 yıl sonraya menzil teknolojisine bakarız tabi. (Evden sarj şart)

Golf 8.5 imp için güncel teklif alan var mı ? 2025 model araçlar için tarih nedir acaba ?

Marka / model farketmez

Güncel max menzil teknolojileriyle
Evden sarj imkanım olsa bile almazdım
1080 gün (3 yıl) daha beklerdim

Ayrıca Bu çaresizlik modu (raporululara araç satamayacak olmaları)

Envai çesit atraksiyonlara sebeb olacak

Manuel vites A3 ler
Manuel vites dolu donanım golf 8,5 lar

Bunları dahi getirecekler .

Bunlar tam benlik zaten .

3 yıl sonraya menzil teknolojisine bakarız tabi. (Evden sarj şart)
Teşekkür ederim analiz için.

Golf ikonik bir araçtır, sınıfının yaratıcısıdır, arkasında koskoca bir geçmiş ve hikayesi vardır, kısacası Golf kişilikli bir otomobildir, 1 serisi bmw, a class mercedes , a3 audi bunlara sahip değildir…
C sınıfında premiumluk ta tam premiumluk değil zaten, açıkçası Macaristan’da üretilmiş geçmişi şunun şurasında 15-20 yıllık Renault motorlu A200 alacağıma Almanya üretimi Golf R Line’ı her zaman tercih ederim…
alman üretim olsa kaç yazar 10k kmdeki araç 50 yerinden trim sesi geliyor

alman üretim olsa kaç yazar 10k kmdeki araç 50 yerinden trim sesi geliyor

Bu forumda mk8 icin Trim sesi 50 ve üzeri hatta 100 civarı yerinden trim sesi gelicek bir arac varsa o araç @metinkar ın eski 2021 impression aracı ve 2023 life aracıdır

Bu kadar cok sök taklı retrofitten sonra ?

Evet soralım @metinkar a

Araçlarında trim sesleri durumu ne idi ?

50 yerinden trim sesi gelen aracı tek celsede boşayıp yeni xxx marka araca yönelmenizi öneririm

Bu forumda mk8 icin Trim sesi 50 ve üzeri hatta 100 civarı yerinden trim sesi gelicek bir arac varsa o araç @metinkar ın eski 2021 impression aracı ve 2023 life aracıdır

Bu kadar cok sök taklı retrofitten sonra ?

Evet soralım @metinkar a

Araçlarında trim sesleri durumu ne idi ?

50 yerinden trim sesi gelen aracı tek celsede boşayıp yeni xxx marka araca yönelmenizi öneririm

Aracımda (2023life) havalar soğumadan önce trim sesi yoktu lakin havaların soğuması ile araca ne zaman binsem gacur gucur ses geliyor yazın gelmesini iple çekiyorum... bir daha sekiz serisinden araç almayacağım...
satıp kamyonet almayı düşünüyorum...

IMG_3110.jpeg

Aracımda (2023life) havalar soğumadan önce trim sesi yoktu lakin havaların soğuması ile araca ne zaman binsem gacur gucur ses geliyor yazın gelmesini iple çekiyorum... bir daha sekiz serisinden araç almayacağım...
satıp kamyonet almayı düşünüyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 81134
Caddy alma abi ondada trim sesi var :D

Artık devir değişti, araçlarda her geçen gün daha fazla geri-dönüştürülmüş plastik parça kullanma zorunluluğu getirildi, yasalar bunu zorunlu hale getiriyor,

Bununla birlikte artık üreticiler de araçların 20 yıl kullanılmasını istemiyorlar,

5 milyon verebilecek bütçe olsa değişen pek birşey yok, premium segmentteki (mid-size luxury car) klasmanındaki araçlarda bile kalite eskisi gibi değil, kapitalizim mi desem, devir değişti mi desem bilemiyorum :)

Geri
Üst Alt