Sıfır Araç Teklifi Alanlar

150 basmak falan ?

Ben hep 110 cuyum

150 bastım diyor ama ortalama hızı 77 küsür
Demekki silivriden çıkmadan önce full trafikte kaldı yada maslağa yaklaşınca full trafiğe daldı ortalama hızı düstü . (Yani bu kısımlarda minimal yakmasına ragmen )

Ortalama tüketimi 31,8 ????

güvenli mutlu mesut relax 110 sabit gittim bunu yaktım diyen eleltrikli forumdaşlara ?

Görsellerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:

Başlık elektrikli araç alınır mı olarak değiştirilse daha iyi olacak gibi hocam

Hadi birisi gitsin rline golf 8,5 icin 2310 teklif alsın ? Burada paylaşsın Varmı zıplanacak bir durum. (Millet okuyup gecer). Masaya yatırılacak bir fiyat degil ederi degil helali degil.

Konu ?

Ortalıkta bi dünya elektrikli araç var. Teklifler belli fiyatlar belli ötv si belli (%10)

Evden sarj eden sehiricinde cebinde kalan parayla beni+ sizi 5 kere tokatlıyor (ne güzel)

Gaza gelecek olana

Alınrmı ?
Alınmazmı ?

Münazaraları yapmak bile almayı düsenene faydalı olacaktır.

Sıfır arac teklifi almakla + aracı almakla iş bitmiyor. Aldıktan sonraki maliyetler (vergi kasko mtv vsvsvs yakıt tüketimi ? petrollü yada elektrikli farketmez)

Bunların hepsi tetik çekmek icin bekleyene faydalı bilgiler.

Sehirici evden sarj + sehirdışı dısardan sarj + elektrikli araç yıllık mtv si + eve wallbox kurulum maliyeti .

Ve en önemlisi 6 yıl sonraki (70-80 bin km civarı 2. El deger kaybı)

Aracı bu fiyata %10 ötv li aldım gectimle bitmiyor isler.

Uygun bir fiyat oldugunda yazarız zaten

20 kasımda maslak dogusta
Ellerinde 12 tane impression 8,5 var beyaz olarak belirtmistim (1265 tl)

Tetigi cekecek olana böyle fiyatlamalarla yardımcı olacak olan buyursun gelsin fiyat paylaşsın.

Tiguan life 2200
Dogus oto hakkari istanbul izmir adana kastamonu fix fiyat

Varmı kosup gidip alacak olan?

Bu araca 1850-1900 fiyat alan olursa buyursun gelsin yazsın

Elektrikli araç muhabbetine indirsin baltayı

Son düzenleme:
Artık devir değişti, araçlarda her geçen gün daha fazla geri-dönüştürülmüş plastik parça kullanma zorunluluğu getirildi, yasalar bunu zorunlu hale getiriyor,

Bununla birlikte artık üreticiler de araçların 20 yıl kullanılmasını istemiyorlar,

5 milyon verebilecek bütçe olsa değişen pek birşey yok, premium segmentteki (mid-size luxury car) klasmanındaki araçlarda bile kalite eskisi gibi değil, kapitalizim mi desem, devir değişti mi desem bilemiyorum :)
Doğru cevap bu,forumda çoğunluk vag grubunun başka arabalarından geçtiği için kalite düşüşünden yakınıyor.Ama şuanda 3.5 hatta opsiyonlarla 4 milyonluk C200’ler acayip trim sesleriyle uğraşıyor.Ben bayide bindim,12 yıllık C serisi o arabadan çok daha tok hissettiriyor mesela.Ama yapabilecekleri birşey yok,çinlilerin ucuz iş gücü kaynaklı fiyatlarıyla kapışamıyorlar,ayrıca dediğiniz gibi geri dönüşüm yasaları var

Doğru cevap bu,forumda çoğunluk vag grubunun başka arabalarından geçtiği için kalite düşüşünden yakınıyor.Ama şuanda 3.5 hatta opsiyonlarla 4 milyonluk C200’ler acayip trim sesleriyle uğraşıyor.Ben bayide bindim,12 yıllık C serisi o arabadan çok daha tok hissettiriyor mesela.Ama yapabilecekleri birşey yok,çinlilerin ucuz iş gücü kaynaklı fiyatlarıyla kapışamıyorlar,ayrıca dediğiniz gibi geri dönüşüm yasaları var

@ogzogz

Hocam hemen bi köy tarhanası nasıl yapılır youtube videosu ekleyinde konu baslığına iğneleme yapın

Cocukluktan beridir okuyan kitap makale roman hikaye tarayan birisiniz anlasılan.
Okumak iyidir .

Konu araba oldugunda benim okuyup arastırmam ikinci plandadır.

Ben kopya cekerim !

Bir araca ait her türlü yakıt tüketimi , fault, arıza , trim sesi , kronik sorun varmı ? Bu aracı kullanandan copy+paste yaparım.

Ben 1.6 tdi motoru secerken
Biraderin 215 bin km boyunca sıfırdan aldıgı 1.6 tdi passatta sıfır hata arıza durumunu referans durumuna bakıp aracı alırım (zaten öyle yaptım . 1.6 tdi 215 bin km boyunca sıfır arıza ile yol aldıysa bu benim icin ultra referanstır)

Kitap makale okuma internetten digital arastırma kitap verisi vsvsvsvs. bunların hepsi kağıt üzerinde belgedir.

Ben simdi gidip kitap kullanma kılavuzu acıp
Elektrikli araç dahil hicbir aracı almam.

Marka model farketmez

Yukarda yazmıssınız

elektrikli araclar uzun yolda bırakalım 140 basmayı falan,

Gecelim davar kütleli ev9 u falan

Hafif sıklet sayılabilecek Hatcback bir peugeot E-308 ile

110 sabit giderseniz tüketim 22-23-24 oluyor (23 kw/100km)

Bana bunun görselini yani ortalama hızı iceren 110 sabit xxkw/100km ortalama tüketim degerini görselini paylaşında kopya cekelim.

Gecin wltp kitap verilerini falan !

Hazır madem elinizin altında elektrikli.araç var? Fayda oranını görelim ,(uzun yolda)

full Sehir ici yogun trafikli sürüste evden sarjla 1/5 ekonomi zaten bilinen bir gercek. Bunu masaya yatırmaya gerek yok zaten.

Elektrikli araç alınmaz ? Niye alınmasın. Evden sarjinız varmış alıp geçmişsiniz (hayırlı olsun)

Bu arada arada elektrikli aracınız nedir ? Onu göremedim?
Şehir içi hiç kullanmıyorum. Yazı içeriği ne komik ne de ilgi çekici bunu da bilahare belirteyim. Mesleğim okumak, yazmak ve araştırmak üzerine. Sanırım bunu yapmadığım, kendimi işlevsiz bulduğum günde de yaşamakta amaç görmem.

Hyundai ioniq 6 aracım. 140 gibi hızlarda, yağmurlu havada, kış soğuğunda ve 3 kişi dolu bagaj varken 20-21 gibi değerleri gördüm. Normal ortalamam 14.2 kw, radar sorunum yok, haliyle hız sınırlarına uyduğumu da söyleyemeyeceğim. 110 ile pek gitmem genelde 120-130 bandı.

İlla ki veri lazım ise birkaç görüntü kalmış paylaşayım. Yağmurlu havada performanslı sürüşte dahi 17 bandı tüketim mevcut. Şu 14.5 tüketim mesela aracı ilk aldığım günün tüketimi, otoyolda 190 da var 130-140 süratlerde seyir de var. Süre derseniz kesintisiz değil arada yemek yenildi. 2.5 ay gibi sürede 15.000 km yaptım. Şehir içi hiç kullanmıyorum sadece şehir dışı. Hoş kabul etmeseniz de artık içten yanmalının devri geçiyor. Aracımı alırken daha erken gibi geçilmez diyen yanımda bulunan babam bugün elektrikli araç bakıyor. İki arkadaş benim aracın aynından aldı, üç arkadaş para çıkaramadı her gün ikinci eldeki araçlardan fırsat olur mu diye bakıyor. Ki ben bu kişilere alın edin demedim. Aracın direksiyonuna geçip kullanan, birlikte şarjı 20 dk’dan kısa sürede aldığımı gören herkes direkt aracın videolarını izlemeye başlamıştı bile.

Ekli dosyalar

• 52d5a3f0-5d82-4ca0-ba68-42fa3d0afe64.jpeg
    52d5a3f0-5d82-4ca0-ba68-42fa3d0afe64.jpeg
    122.2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_4930.jpeg
    IMG_4930.jpeg
    185.9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6249.jpeg
    IMG_6249.jpeg
    80.9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6337.jpeg
    IMG_6337.jpeg