2024 elde kalan Life Polo ya 1380 isteyen bayi sizce golf ü o fiyata verir mi dersiniz?Yastık altı life golfleri çıkarmaya başladılar demekki.
Rapor işi ,,, işlerini acaip bozdu.
1620 aracın kendisi
30 metalik farkı
100 sunroof farkı
1750 ye veriyorlarsa güzel araç
2024 elde kalan Life Polo ya 1380 isteyen bayi sizce golf ü o fiyata verir mi dersiniz?
1850 istiyorlar o araca. VW nin fiyat politikasına kapılacağımı pek sanmıyorum.Vw tr nin bu bizans oyunlarına gelmezsiniz sanırım (20 yıldır bu sekilde fiyat oyunları vardır bunların)
Aaaa polo 1380
Gider bu xxxx fiyata sunroflu life golfü alırım? (fiyatı bilmiyorum? Oraya. gittiginize göre ögrenmissinizdir)
Tahmin edeyim ?
Bu araca 1870 istiyolardır
İstemek bedava
Almak parayla !
1750 vereyim o araca !
Fazlası günah olur!
Sunrooflu Life teşhirde…
1850 istiyorlar o araca. VW nin fiyat politikasına kapılacağımı pek sanmıyorum.
2 gündür öylesine bayi dolaşıyorum, çoğu firma yılbaşından önceki fiyatlara yakın fiyatla 2025 modelini satmak istiyorlar. Tabi VW ve Skoda hariçO zaman şu analizlere göre
1*** Raporlular devre dışı iken
2*** Mevduat faizleri halen %45-46 iken.. (bankadaki paramı zaten gelebilecek zamlara karsı amorti edebiliyorum denebilicekken)
3***Dopdolu Elektrikli araçlar %10 ötv li fiyatlarıyla herkesin kafasını kurcalarken
Ben olsam Bekleyen konumda olurdum.
Artık nat-geo-wild daki istilacı cekirgelerin bir gecede ekin tarlasını silip süpürmesi gibi senaryolarda yokken (alsatcı esnaf takımını kastediyorum) durum budur.
2 gündür öylesine bayi dolaşıyorum, çoğu firma yılbaşından önceki fiyatlara yakın fiyatla 2025 modelini satmak istiyorlar. Tabi VW ve Skoda hariç