Sıfır Araç Teklifi Alanlar

Ben bu şekilde aradığım aracı bulmuştum. Doğuş otoyu arayarak istediğim özellikteki aracın bulunduğu bayiyi öğrendim. Ardından o bayiyi arayarak doğuş oto sizin elinizde bulunduğunu söyledi size yönlendirdi diye belirttim yok deme ihtimallerini önlemek için. Fiyat teklifi alıp aracı almaya gittim.
Anladım hocam teşsekkurler, önümüzde ki ay golf almayı dusunuyorum style paket fakat dedıgım gıbı üç bayide 116 beygirler geliyor artık dedi. 150 beygir gelişi durdu mu onu ogrenmek ıstedım aslında.

Anladım hocam teşsekkurler, önümüzde ki ay golf almayı dusunuyorum style paket fakat dedıgım gıbı üç bayide 116 beygirler geliyor artık dedi. 150 beygir gelişi durdu mu onu ogrenmek ıstedım aslında.
Rica ederim. İnşallah gönlünüze göre istediğiniz golf sahibi olursunuz. 150’lik imkanlar dahilinde benim de tercihim olurdu.

444 8 924 doğuş otoyu aradığınızda istediğiniz modeli söylerseniz Türkiye geneli hangi bayide var bilgi veriyorlar.

Ben bugün A3 için aradım. Şu an yok, bir haftaya bir daha arayın dediler.

Ben bugün A3 için aradım. Şu an yok, bir haftaya bir daha arayın dediler.
Çok fazla araç gelmiyor sanırım artık ya da gelen çabucak satılıyor bu modellerde. Ben life golf için aradığımda Türkiye’de üç adet var biri Osmaniye biri Antalya biri de Kocaeli’nde diye belirtmişlerdi tek tek bayi isimleri ile birlikte.

Geri
Üst Alt