listelere manuel için adını yazdıran o kadar çok kişi varki sadece 2 bayide arkadaşım için yazdırdığımızda 1. bayide 23 2.bayide 41 olarak şahit olduk
ben ağırlıklı şehir dışı kullanıyorum 8,5 imp aracımı hız sabitleyici ile otomatikten farkı zaten kalmıyor
istanbul içinde trafik her daim var ve dünyada 1 numaralı şehir istanbul seçildi trafik konusunda
1400 de olsa 1500 de olsa alacak çok fazla kişi olur c segmentinde yağ içinde trigeri çalışan 3 silindirli böbrek taşı dökme cihazı opel alacağıma pejo alacağıma golf manueli param olsa yine alırım
faizler düşüyor düşücekte 6.aya kadar düşermi düşmezmi şahsi fikrim fiyatlar düşmeyecek
Bekleyelim görelim o zaman
Eger dediginiz gibi
vw bayilerinde kuyruklar sıraya yazmalar varsa
aralık basında Artık 1380 den veriyoruz dedikleri impresion araclar icin yılbasında 1430 şubatta da 1470 fiyatı yaıpstırırlardı masada 2025 model impressionlar icin (liste fiyatları ayrı dursun isterse 1850 yazsınlar listesine)
Otomatik /manuel olayına gelince?
Bu millet otomatikci hocam
Otomatik araca otomatik farkı (dsg) 120- 150 bini gectim 500 bin lira fark verip hic pisman degilim iyiki otomatik aldım diyecek alemde yaşıyoruz
Sizin benim manuelci olmamız
Bir umut ? Manuel A3 getirselerde keşke alsak dememiz
Otomatikçi aleminin bu ülkedeki %90 Çogunlugunun tercihlerinde devede kulak kalır.
1299 u gectim ?
999 a impresion manuel versinler
Bu araç otomatik degil alınmaz diyecek bi dünya adam var
Manuel vites / 56k internet hızı/ siyah beyaz tüplü tv / merdaneli manuel çamaşır makinesi / nokia 5110 cep telefonu/
Onlara göre bunların hepsi 30 yıl öncesinin teknolojisi.