Sıfır Araç Teklifi Alanlar

Ben bu şekilde aradığım aracı bulmuştum. Doğuş otoyu arayarak istediğim özellikteki aracın bulunduğu bayiyi öğrendim. Ardından o bayiyi arayarak doğuş oto sizin elinizde bulunduğunu söyledi size yönlendirdi diye belirttim yok deme ihtimallerini önlemek için. Fiyat teklifi alıp aracı almaya gittim.
Anladım hocam teşsekkurler, önümüzde ki ay golf almayı dusunuyorum style paket fakat dedıgım gıbı üç bayide 116 beygirler geliyor artık dedi. 150 beygir gelişi durdu mu onu ogrenmek ıstedım aslında.

Anladım hocam teşsekkurler, önümüzde ki ay golf almayı dusunuyorum style paket fakat dedıgım gıbı üç bayide 116 beygirler geliyor artık dedi. 150 beygir gelişi durdu mu onu ogrenmek ıstedım aslında.
Rica ederim. İnşallah gönlünüze göre istediğiniz golf sahibi olursunuz. 150’lik imkanlar dahilinde benim de tercihim olurdu.

Ben bugün A3 için aradım. Şu an yok, bir haftaya bir daha arayın dediler.
Çok fazla araç gelmiyor sanırım artık ya da gelen çabucak satılıyor bu modellerde. Ben life golf için aradığımda Türkiye’de üç adet var biri Osmaniye biri Antalya biri de Kocaeli’nde diye belirtmişlerdi tek tek bayi isimleri ile birlikte.

Otomobilin üzerindeki vergi maksimum %20 olmalı, ÖTV kalkmalı
Devlet gelir vergisi ve kurumlar vergisi ile uğraşmalı…

Subat sonunda

Gelicek 2025 impression golfler icin

opak renk 1.299 tl kampanyalı fiyat olacak ihtimali var

Görücez bakalım

kasımda 1265 den verip Aralık basında stokları tüketince ne demislerdi ? Artık fiyat Masada 1380 !! Zam yaptık??? (Olmayan araca zam)

kadıköy- besiktaş- kabataş- adalar vapurunda havaya ekmek simit savurup fırlatırsın ya ? martılar havada kapar.

Bitti o filmler vw-tr !!!!

arabaları Havaya atıp da havada kapacak enayi kalmadı artık.

Subat sonunda

Gelicek 2025 impression golfler icin

opak renk 1.299 tl kampanyalı fiyat olacak ihtimali var

Görücez bakalım

kasımda 1265 den verip Aralık basında stokları tüketince ne demislerdi ? Artık fiyat Masada 1380 !! Zam yaptık??? (Olmayan araca zam)

kadıköy- besiktaş- kabataş- adalar vapurunda havaya ekmek simit savurup fırlatırsın ya ? martılar havada kapar.

Bitti o filmler vw-tr !!!!

arabaları Havaya atıp da havada kapacak enayi kalmadı artık.
listelere manuel için adını yazdıran o kadar çok kişi varki sadece 2 bayide arkadaşım için yazdırdığımızda 1. bayide 23 2.bayide 41 olarak şahit olduk
ben ağırlıklı şehir dışı kullanıyorum 8,5 imp aracımı hız sabitleyici ile otomatikten farkı zaten kalmıyor
istanbul içinde trafik her daim var ve dünyada 1 numaralı şehir istanbul seçildi trafik konusunda
1400 de olsa 1500 de olsa alacak çok fazla kişi olur c segmentinde yağ içinde trigeri çalışan 3 silindirli böbrek taşı dökme cihazı opel alacağıma pejo alacağıma golf manueli param olsa yine alırım
faizler düşüyor düşücekte 6.aya kadar düşermi düşmezmi şahsi fikrim fiyatlar düşmeyecek

listelere manuel için adını yazdıran o kadar çok kişi varki sadece 2 bayide arkadaşım için yazdırdığımızda 1. bayide 23 2.bayide 41 olarak şahit olduk
ben ağırlıklı şehir dışı kullanıyorum 8,5 imp aracımı hız sabitleyici ile otomatikten farkı zaten kalmıyor
istanbul içinde trafik her daim var ve dünyada 1 numaralı şehir istanbul seçildi trafik konusunda
1400 de olsa 1500 de olsa alacak çok fazla kişi olur c segmentinde yağ içinde trigeri çalışan 3 silindirli böbrek taşı dökme cihazı opel alacağıma pejo alacağıma golf manueli param olsa yine alırım
faizler düşüyor düşücekte 6.aya kadar düşermi düşmezmi şahsi fikrim fiyatlar düşmeyecek

Bekleyelim görelim o zaman

Eger dediginiz gibi

vw bayilerinde kuyruklar sıraya yazmalar varsa
aralık basında Artık 1380 den veriyoruz dedikleri impresion araclar icin yılbasında 1430 şubatta da 1470 fiyatı yaıpstırırlardı masada 2025 model impressionlar icin (liste fiyatları ayrı dursun isterse 1850 yazsınlar listesine)

Otomatik /manuel olayına gelince?

Bu millet otomatikci hocam

Otomatik araca otomatik farkı (dsg) 120- 150 bini gectim 500 bin lira fark verip hic pisman degilim iyiki otomatik aldım diyecek alemde yaşıyoruz

Sizin benim manuelci olmamız

Bir umut ? Manuel A3 getirselerde keşke alsak dememiz

Otomatikçi aleminin bu ülkedeki %90 Çogunlugunun tercihlerinde devede kulak kalır.

1299 u gectim ?

999 a impresion manuel versinler

Bu araç otomatik degil alınmaz diyecek bi dünya adam var

Manuel vites / 56k internet hızı/ siyah beyaz tüplü tv / merdaneli manuel çamaşır makinesi / nokia 5110 cep telefonu/

Onlara göre bunların hepsi 30 yıl öncesinin teknolojisi.

Geri
Üst Alt