Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devletin kasasına ötv geliri doldurmasının tek yolu tüm b+c segment %60 ötv güncellemesidir.

Bu ötv nin düşmesi anlamına mı gelir?

Bence markaların paçayı kurtarması dışında bi anlam taşımaz

Böyle bir şey olursa vatandaş icin yapılmayacak . Satanlar için yapılacak.

Zaten Vatandaşı kim takar ?sallar ?

2025 modeller gemiden inmeden önce
Ötv yine artacak gazlamaları başlamış.

2024 ler bile stoklarda şişmisken üzerine 2025 ler de gelecek.

xyz marka Distrübütör,,, avrupa merkeze mail atıp bizim stoklarımız dolu 2025 leri göndermeyin diyemez.

Distrübütör isen mecburen yıllık alt kotadan o araçları almak zorundalar. Almazlarsa distrübütör indiriminin hepsi iptal olur.

Ötv artacakmış?

Hadi arttırında 2028 e geldigimizde , 2025 lere kampanya yapıp promosyon reklamlarla satmayı denersiniz!

Hurda teşviği olmayacakmış doğru mu bu? Yoksa insanlar hurda araçlara hücum etmesin diye ortamı mı soğutuyorlar acaba?

ARABA almayın arkadaşlar, aracınızı satmayın kullanın, yeni araç alımını 2-3 sene erteleyin, ölmezsiniz…!

Manuel aşktır, tutkudur, zevkdir, gerçek arabacılar manuel kullanır. Ben de tamamen böyle düşünüyorum. Kendimi bildim bileli manuel araç kullandım. Vites geçişlerini en az devir kaybı için hızla çat çat yapardım. Sollamalarda aracı sola çekip çat diye vites düşürerek ani hızlanma ile ivmelenmekten büyük keyif alırdım. Yavaşlamalarda frene basmak yerine vites küçülterek yavaşlardım. Rampalarda kalkışlarda gaz debriyaj ayarı yapmak bana keyif verirdi. İhtiyaç anında el frenini çekip el freni destekli kalkış yapmaktan, tam araba ileri hamlesini yapacağı an el frenini bir anda indirip öne atılmaktan keyif alırdım. Şu an aklıma gelenler bunlar. Ancak hep modeli düşük arabalarda geçti bunlar. Otomatik araba kullanmayı kendime yakıştıramıyordum. Manuel araç kullanma yeteneğime yazık olur düşüncesindeydim. 1,5 sene önce artık sıfır yeni bir aracım olsun dedim. Golfte karar kıldım. Otomatiklere hiç bakmadım bile. Biraz bekleyiş sonrası manuel golf 8 le yolculuğuma başladım. İlk iş komple ppf kaplama, cam filmi, kamera, sensörler falan doldurdum arabayı büyük bir hevesle. Tabi sonra hevesim bir bir kaçmaya başladı. Kontak anahtarı yerine tuşla çalıştırmak arabacı olan beni hoşnut etmedi. Ortada bir tane yuvarlak olan hayalet göstergeyi görünce nerde bunun bir tarafta devir saati diğer tarafta hız göstergesi diye üzülmeye başladım. Araç manuel ama el freni elektronik hiç bağdaştıramadım. Auto hold u açsam bir dert açmasam başka bir dert oldu bana. Rampada eskisi gibi gaz debriyaj ayarı yapayım derken benim ayarımı bozdu. Auto hold ne zaman arabayı bırakacak ya da tutacak diye düşünmeyi sevmedim. Kapatsam bu sefer de elimin altında yardımcı olsun diye çekecek bir mekanik el freni yok. Direksiyon hissi eski hidrolik gibi yok. Vesaire şeyler….

Sonuç araba manuel vites ama geri kalan her şey elektronik, otomatik.

Evet hala manueli seviyordum ancak bu aşk Golf 8 le yaşanacak bir aşk değilmiş ona karar verdim. Bir yıl kullandıktan sonra yollarımız ayrıldı.

Benim istediğim gibi manuel vitesli, mekanik el freni olan, devir ve hız göstergesi ayrı ayrı yan yana olan, anahtarı çevirerek çalıştırılan sıfır bir golf ya da golf seviyesinde sıfır bir araç bulamayacağım için artık manuel sevgimi kalbime gömdüm.

Sonunda üstüne kredi çekip her şeyi zaten otomatik vitesi de otomatik olsun deyip dsg li sıfır golf alıp yeni bir icatmış gibi kullanıyorum artık. Fena değilmiş bunun da zevkli yanları var. Arada direksiyondan vites değiştiriyorum falan. Tavsiye ederim.

Biraz uzun oldu ama bu konuda tecrübelerimi aktarmak istedim.

Sonuç olarak; manuel aşktır ancak bu aşk golf 8 le yaşanmaz düşüncesindeyim.
Duygularımıza tercüman oldunuz resmen teşekkürler.Ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi.Bende tercihimi golf 8.5 manuelden yana kullandım çok memnunum ancak hisler dediğiniz gibi ne tam manuel diyebiliriz nede otomatik.

Duygularımıza tercüman oldunuz resmen teşekkürler.Ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi.Bende tercihimi golf 8.5 manuelden yana kullandım çok memnunum ancak hisler dediğiniz gibi ne tam manuel diyebiliriz nede otomatik.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın dilerim. Her şeye rağmen sınıfında keyifli araç kullanıyorum hissi, en yüksek seviyede halen golfte var diye düşünüyorum.

2025 modeller gemiden inmeden önce
Ötv yine artacak gazlamaları başlamış.

2024 ler bile stoklarda şişmisken üzerine 2025 ler de gelecek.

xyz marka Distrübütör,,, avrupa merkeze mail atıp bizim stoklarımız dolu 2025 leri göndermeyin diyemez.

Distrübütör isen mecburen yıllık alt kotadan o araçları almak zorundalar. Almazlarsa distrübütör indiriminin hepsi iptal olur.

Ötv artacakmış?

Hadi arttırında 2028 e geldigimizde , 2025 lere kampanya yapıp promosyon reklamlarla satmayı denersiniz!
aynen öyle.
gir doğuşun sitesine araç bul sayfasında çakılı rezerve edilebilir araç dolu.
misal : https://www.dogusoto.com.tr/arac-arama?q=&brands=14913&models=380688

araç yok zamanlarında burada araç ara ki bulasın.

aynen öyle.
gir doğuşun sitesine araç bul sayfasında çakılı rezerve edilebilir araç dolu.
misal : https://www.dogusoto.com.tr/arac-arama?q=&brands=14913&models=380688

araç yok zamanlarında burada araç ara ki bulasın.

Baktım tiguan stoklarına. Bunlar sadece ellerindeki 2024 ler. Yukarda bahsettigim gibi 2025 lerde gelince stoklar iyice şişecek . Elleri ayakları birbirine dolanacak.

Ya gidip devlet babanın kapısında ağlayıp %60 ötv revizyonu dilenirler. Ya da devren satılık yazıp kapatırlar dükkanı.

Vw golf denen aracı sevip

Bu aracı bana satan vw-tr distrübütörüne/ bayilerine servislerine/çalısanlarına bu kadar kıl / tilt/ayar/uyuz olacağımı ben de hiç düsenmezdim.

Bu adamların showroomlarına servislerine girince itiraf edeyim ister istemez icimden küfür+beddua ediyorum .

Tiguan elegance bir ay once 2730 diyorlardi.

insinler pasa pasa
2025 model rline 2700e verirlerse dusunurum tekrar. :)

Her sabah işe giderken radyo dinlerim. Hiçbir zaman bu kadar bol araba reklamına denk gelmedim. Sıfır faizler krediler indirimler şunlar bunlar havada uçuşuyor

Elegance tiguan fiyatı 2630 verilmiş yukarıda

evet 2730 -2750 -2760 civarı idi

Bekleyen hem fiyattan hemde bankadaki kapitalinin faizinden kazandı.

Alevli yanarlı fiyakalı fransız arabalarına ilk görüste vurulup şimdilerde yandım anammmm diyenlere ? (yaglı ballı Triger hikayesi)

Fransız arabası alırken showrooma girince hiç düsünmeden aldım gectim denir ama

Gercekte Biraz düşününce fransız arabası alınmaz

Elde patlayan 1.2 puretech ler ne olur ?

Kafa kafaya bir diger düdük marka honda ile takasa girilebilir mesela.

Geri