Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Güncel alıntı fiyat teklifleri

Golf Life DSG 1690 tl
Polo Life DSG 1280 tl

Fabia premium 1385 tl

Q3 sportback en dolu donanım 3200 tl

Bmw 230 e xdrive active tourer 2150 tl
@AhmetCakmak ahmet hocam bu Q3 Sportback araç ıslak kavrama mı kuru kavrama mı kullanıyor acaba bilginiz var mı kaç gündür araştırıyorum bir türlü sağlıklı bir bilgi bulamadım stlerde her biri farklı bilgi veriyor

Hangi konuda satış oranı mı emisyon mu?Emisyon konusu ise o durum tüm araçlarda geçerli,o yüzden tahmini açıkçası başka sebep bulamıyorum,vw in kendisi sebep açıklamadı.Otomatik vitesi daha iyi şekilde ayarlayabiliyorlar emisyon için.Aradki fark çok ufak fakat firmalar çok ciddi ceza ödüyorlar zaten,sattıkları araçların totalinde bir emisyon ortalaması tutturmaları gerekiyor,aracın kendi emisyon değerinin yanında.Yada manuel üretmekle uğraşmayıp her arabaya aynı şanzımanı koymak için olabilir fakat normal golfte ve amerikan jettasında manuel devam ediyor,o yüzden pek mantıklı değil.Manuel-otomatik satın alım oranını sorduysanız ise motor1 yayınlamıştı,2023 yılı golf gti manuel otomatikten 1 araba fazla satmış ABD’de,başbaşa yani.
Manuel emisyonu daha fazla demiştiniz kaynak ölçüm grafik varmı çok merak ettim

Araç fiyatlarına farklı konu mu açsak ya bura herkesin kavga yeri oldu
Herkes seviyeli şekilde tartıştığı sürece sorun yok hocam.
@AhmetCakmak ahmet hocam bu Q3 Sportback araç ıslak kavrama mı kuru kavrama mı kullanıyor acaba bilginiz var mı kaç gündür araştırıyorum bir türlü sağlıklı bir bilgi bulamadım stlerde her biri farklı bilgi veriyor
Sanırım DQ381 ıslak kavrama varmış hocam.

https://audi.7zap.com/en/rdw/audi+q...+clutch+gearbox+0gc+dq381+2023+id-300-300053/

Güncel alıntı fiyat teklifleri

Golf Life DSG 1690 tl
Polo Life DSG 1280 tl

Fabia premium 1385 tl

Q3 sportback en dolu donanım 3200 tl

Bmw 230 e xdrive active tourer 2150 tl
BMW 230 çok iyi değil mi ya fiyatı..

***6 martta tek seferde 10 puanlık faiz indirimi olur mu ?

Millet faizden çıkıp arabalara hücum edermi fiyatlar şişermi ?

***Hurda teşviği çıkarmı

2,5 baz puan indirip kaybolurlar (enflasyon daha ocak tan %5 olmusken faizi 10 puan indirmelerine imkan yok)

Hurda hikayesi?

Milletin elindeki hurda lar ın degeri artsın piyasası şenlensin diye yapılmış bir gaza gelme operasyonu. Başka da bisey çıkmaz bundan.

Fiyat analizlerine bakıyorum da..
basit bir örnekle bir markete giriyorsunuz, temel ihtiyaçlardan çay ve şeker alıyorsunuz. Bir markette çay pahalı şeker ucuz, diğerinde şeker pahalı çay ucuz..
O olur mu bu olur mu, şöyle olsa böyle olmalı böyle olsa şöyle olmalı..
Bekleyip görelim neyin kârını yapıp neyden zarar edecekler..

Yok mu R'line DSG Golf alan?
Alırsa haberi olsun hem DSG hem de parası helal değil.
Bedava verseler bir şey buluruz..

BMW 230 çok iyi değil mi ya fiyatı..
Bence de güzel fiyat. M sport paket sanırım. Konudaki önceki yorumumda Golf 8.5 Phev ile Almanya fiyat karşılaştırmasını yapmıştım. Golf %20 civarı daha ucuz, Türkiye'ye gelirse fiyatı 1600 tl civarı rahatça satılır. Vergi oranlarına bakınca 1500 tl civarı bile olabilir.

13 Şubat 2025 tarihinde alınan fiyat bilgileri:
İstanbul Özön 1.5 etsi 116 hp style paket beyaz 1900
İstanbul Avek 1.5 etsi 116 hp style paket istiridye grisi 1935
İstanbul Doğuş 1.5 etsi 116 hp style paket (nerdeyse tüm renk seçenekleri mevcut) 1915
Balıkesir Yağcı 1.5 etsi 116 hp life paket (beyaz ve istridye gri) 1720

Bence de güzel fiyat. M sport paket sanırım. Konudaki önceki yorumumda Golf 8.5 Phev ile Almanya fiyat karşılaştırmasını yapmıştım. Golf %20 civarı daha ucuz, Türkiye'ye gelirse fiyatı 1600 tl civarı rahatça satılır. Vergi oranlarına bakınca 1500 tl civarı bile olabilir.
Bu araç şuan alınabiliyor mu peki? Galeriler almış filan diyorlar ilanlar da 2.5 üstü..

Manuel araç alan sayısı neredeyse sıfır diyorsunuz, e iyi de manuel araç satılmaz oldu, o sebeple olabilir mi…
Şahsen ben dolu bir Golf manuel olarak almak isterim….
Markaların manuel getirmemesinin sebebi de bu pazar değil mi zaten, talep arzı belirliyor maalesef her yer suv görünümlü önden çeker otomatik yerden yüksek hb arabalarla doldu. Bizim pazarın %90 ı bunu istemeye devam ettiği sürece bu böyle ilerleyecek.

Özellikle kadınlar veya yeni araç sürmeye başlayacak tanıdıklarım hep bu devirde manuel araba mı kaldı diyorlar, çevremde otomobillerle alakası olmayan ama araç sahibi olan herkesin ilk kriteri aracın otomatik olması. Manuel arabanın çağ dışı olduğunu düşünen bir sürü insan var. Böyle bir pazarda distribütör olsanız siz de ben de manuel araba piyasaya sürmeyiz :)

Günlük olarak 2 araç kullanıyorum, biri 2013 Polo Manuel, biri 2017 Civic HB otomatik. İstanbul trafiğine de giriyorum akıcı yollarda da sürüyorum hiçbir zaman Polo keşke otomatik olsaydı demedim ama Cvt'den çok memnun olmama rağmen Civic keşke manuel olsaydı dedim :)

Alıntı fiyat teklifi

Tcross life gri renk + 17 jant + yarı otonom 1471 tl

2025 clio evolution 1170 tl

13 Şubat 2025 tarihinde alınan fiyat bilgileri:
İstanbul Özön 1.5 etsi 116 hp style paket beyaz 1900
İstanbul Avek 1.5 etsi 116 hp style paket istiridye grisi 1935
İstanbul Doğuş 1.5 etsi 116 hp style paket (nerdeyse tüm renk seçenekleri mevcut) 1915
Balıkesir Yağcı 1.5 etsi 116 hp life paket (beyaz ve istridye gri) 1720
Bu style 116 lık golflerin fiyatı nedir böyle, 1.5 TSİ motora 116 HP yi yakıştıramadım gitti üstelik arkalar torsiyon! Motoru 150 HP den 116 ya düşürdüler fiyatlar pek düşmedi gibi, bence 1.5 TSİ Golf’ü golf yapan özelliği 150 HP ve arkaların bağımsız olmasıdır. Bakıyorum sarı sitede ilanlar 116 lık golf dolu.

Geri