Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam benim gibi insanlar da var. Kafa yapım şu: manuel olsun daha iyi olsun. Çünkü manuelle hiçbir derdim yok. Eğer manuel almasaydik Clio alacaktık. Clio nerde Golf nerde. Siz de hala "Yıl 2025 manuel mi kaldı ya " kafasinda gitmeye devam edin. Çok marjinalsiniz tebrikler en teknolojici de sizsiniz en iyi de sizsiniz en havalı da sizsiniz. Bütçe denen şeyin ne olduğunu öğrenirsiniz umarım
Manuel araç kullanıyorum otomatik alma imkanım olduğu halde yine manuel tercih ettim beni tembelleştirmiyor iki ayağımıda iki elimide sürekli kullanıyorum hergün 3 saat işe gidip gelmek için otomatik araç alacağıma evime yürüme mesafesi 5 dk olan işte çalışıyorum istanbulun en trafiksiz saatlerinde keyif yapmaya çıkıyorum hergün 3 saat işe gitmek için otomatik arabasıyla trafikte cebelleşenide zerre anlamıyorum 😂

Hocam düz hesap 1.5m a manuel golf yerine
daha premium Mercedes BMW Audi alabilirdiniz. Sadece 0 km olmazdı.
Birbirimizi kandırmayalım manueli kimse keyfe keder almıyor.
Parası manuele yeten onu otomatiğe yeten onu alıyor. Ama çıkıp ta manuel sevdalısı rolü yapanlar yapmayın lütfen.
İstanbul bayrampaşadayım 2005 porsche ve 8.5 golf var ikiside manuel keyifle zevkle biniyorum rol değil aşk

Parası manuele yeten onu otomatiğe yeten onu alıyor. Ama çıkıp ta manuel sevdalısı rolü yapanlar yapmayın lütfen.
Yok hocam ben manuelimle stage 1 dizelimle 3 den 4 e atıp vututu yapıcam. Elimle dokunmam hissetmem lazım o vitesi. Böyle 100 beygir değil de 300 müş gibi hissettirsin bana.DSG ne ya hantal şey, habire tüpü gevşiyor bir de..

Tamam o zevki de 100 beygir golfle almaya devam edin. Bu araçlar a noktasından b noktasına biraz daha konforlu gitmek için var.otomatik olması da konforu arttırıyor.
Konfor demek para demek Life golf 1700 verirken 1250 manueli vardı. 1250 manuel golf yerine otomatik Clio binerim diyorsanız bu sizin tercihiniz yok amalelik yok enayikik kendinize saklayın fikrinizi

Siz olaya başka araçlarla kıyaslama, fiyat/performans olarak girdiniz. Şimdi 1.5M golf life gelse veya 1.6 M golf style kim bunu alır ?? (Getirmeye değecek kadar)
Bunlar 1.5 1.6 iken adam 200 daha koyar dsg alır ve otomatik tercih eden insan sayısı fazla olduğundan aracını da daha rahat satar. Aynı zamanda 2004 model toyota avensisim de var manuel lpg teknolojisiz,marjinalsiz,dümdüz..
Neyin ne olduğunu gayet karşılaştırarak konuşuyorum. Marjinal olsam 7.5 değil 8.5a geçerdim daha yeni ya (!).
Yok kardeşim 200 BİN LİRA az mı sence. Benim gibi düşünen çok kişi var. Manuel hiçbir sorun değil bizim için otomatik olması hiçbir şey değiştirmeyecek değil zararimiza olacak çünkü ilerde bakımları arızaları daha çok olacak. Benim otomatikle işim yok manuel olsun daha modelli olsun diye düşünüyorum. Sen buna istediğini de

100 bin km de araba almazdık masrafı olmaması gerekiyordu. Tercih meselesi bu dediğiniz ona kişi kendi karar verir yorumsuz

Yok hocam ben manuelimle stage 1 dizelimle 3 den 4 e atıp vututu yapıcam. Elimle dokunmam hissetmem lazım o vitesi. Böyle 100 beygir değil de 300 müş gibi hissettirsin bana.DSG ne ya hantal şey, habire tüpü gevşiyor bir de..
İroniye gerek var mı DSG kötü diyen yok ihtiyaç dahilinde değil diyorum sadece gidip 400 bin lira fazla vermeme gerek yok. Benim için değişen bir şey yok benim gibi de çok insan var

İmkanım olduğu halde Manuel aldım. Manuel'den keyif alıyorum.
Ayrıca benim nazarımda C HB araca 1700 verilemez.
Golf'ün her ne kadar benim için yeri ayrı olsa da rakam 1700 olunca farklı alternatifler ortaya çıkıyor.
Nissan qashqai yeni kasa full 1700-1800 arası satılıyor.

Bundan 5 sene sonra belki içten yanmalı tüm araçlar tarih olacak. Hepimizin elinde patlayacak.
Otomatik olunca uzay mekiğine dönüşmüyor. 100 yıldır olan teknoloji zaten..
İnsanların aalgıları ile oynamaya gerek yok.
Herkes neyi seviyorsa neye ihtiyacı varsa alıp binsin..

Golf'ün her ne kadar benim için yeri ayrı olsa da rakam 1700 olunca farklı alternatifler ortaya çıkıyor.

Bundan 5 sene sonra belki içten yanmalı tüm araçlar tarih olacak. Hepimizin elinde patlayacak.
Birebir katılıyorum adama bu kadar sinir olma sebebim yok Yıl 2025 manuel mi kaldı yok manuel amelelik yok manuel alan enayidir yok 1500 vercem ve vitesi ben atcam. Forum kuralları gereği yazmayacağım şeyler var.

Dediğiniz gibi keyif alabilirsiniz. Arada fiyat farkını o arkadaş ödemiyor ise manuel gayet mantıklı

Benim anlatmaya çalıştığım da üst fiyatlarda manuel araç neden gelmiyor sebebi bu işte, ucuzsa herkes tercih eder golfe binmek için.
impression golf için ucuzdu ve satıldı olay bu.
Gelsin bakalım 1.5 tsi 116 hp life paket 1500 e kim alıyor ? Herkes(%95) gider başka markalarda otomatik araç arar.

Dsg /otomatik araç alıp

Her yıl Yetkili servis ictimalarına / yoklamalarına katılmak zorunda kalmak . İyi niyet falan bunlar benim gelemeyecegim mecburiyetler.

Birde tabiki

kasımda İmpresiyon 1260 iken
Life 1750 idi (rakamlar net ve kesindir opak renk olarak)

Manuel/ dsg fiyatı aynıydı da biz mi almadık ?

Aradaki 500 bin fark ? Dsg dışında donanım olarak bana ne getiriyor ?

Yukarda belirtildiği üzere illa otomatik olmalı diye fransız clio mu alalım ? 1260 a

Yap kardesim bozulmama garantili dsg pro plus revizyonlu bi otomatik şanzuman , yetkili servislere bağlılık yemini ettirme iyi niyet hikayeleriyle milleti zora kosturma yetkili servislere

O zaman manuel / otomatik farkına verecegim parayı düsünüp tasınıp veririm veya vermem ?

Konfor demek para demek Life golf 1700 verirken 1250 manueli vardı. 1250 manuel golf yerine otomatik Clio binerim diyorsanız bu sizin tercihiniz yok amalelik yok enayikik kendinize saklayın fikrinizi
Amelelik ve enayilik ?? Bunları nerede ifade etmişim kendi iç dünyanızda mı konuşuyorsunuz.

Geri