Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Polo life dsg 1283 (2025)
Maslak doğuş

Geçen haftaya göre 1330-1340 lardan 1283 e düsen fiyat ?

Polo life dsg 1283 (2025)
Maslak doğuş

Geçen haftaya göre 1330-1340 lardan 1283 e düsen fiyat ?

Polo fiyatini yakindan takip ediyorum

2.el ile sifir arasinda pek makas yok gonlum 1 milyona 2021life temiz birsey almak ( 1-2 parca boyali dusuk tramerli olabilir )

2024 2.el 1.200 civarinda ilanlar kisa surede satiliyor

2-3 ay sonra kızıma mezuniyet hediyesi olarak alacagim ayirdigim butce altin fonunda simdi mi almak mantikli 2 ay sonra mi kararsizim :)

Arca da 1.280 mis life

Ekli dosyalar

• 1604f4b1-17e9-46a7-af21-81d102a65cc2.jpeg
    1604f4b1-17e9-46a7-af21-81d102a65cc2.jpeg
    104 KB · Görüntüleme: 30

2.el ile sifir arasinda pek makas yok gonlum 1 milyona 2021life temiz birsey almak ( 1-2 parca boyali dusuk tramerli olabilir )

2-3 ay sonra kızıma mezuniyet hediyesi olarak alacagim ayirdigim butce altin fonunda simdi mi almak mantikli 2 ay sonra mi kararsizim :)

Arca da 1.280 mis life

Şimdiden hayırlı olsun.
2. Eldeki pololar dalgasına ilanda . Süs olsun diye ilanda duruyorlar.
Altın fonunda zengin oldunuz . Ben hep yesil $ da kaldım yıllardır . Zarar ettim sonuç olarak. (Faiz , borsa , altın günah dermişimmmmm!?)

Dün life GOLF için 1690 fiyatı
Ne doguş otolar , ne de avek ler verdi

İstanbulun her zaman en pahalı fiyat veren malum bayisi vermisti. Eger bu bayi şu an en düsük fıyatı veriyorsa daha çok seyler olur piyasada .

Şu ortamda araba alıp satmak biraz riskli duruyor.
  • ÖTV artışı olacak mı?
  • Hurda yasası geçecek mi?
  • Martta faizler düşecek mi?
Fiyatları direk etkileyecek 3 konu ciddi kafa karıştırır..

Arca da 1.280 mis life
Şimdiden hayırlı olsun kızınıza hocam, şu var 2 ay sonra diyelim polo oldu 1350 öyle bir ihtimalde de altın tabiki fiyatın altında kalmaz :) Bence dolar ve euro kurunda hatırı sayılır bir oynama olmayacak araç fiyatlarının oynayacağını pek beklemiyorum. Ben olsam polo yu markaja alıp bayilerle diyalog halinde olurum 2 ay, fiyatlarda ufak zamlar olsada altın onu amorti eder bence. Bekleyip kaybetmezsiniz, şansınız yaver giderse bir bakmışsınız ufak karla alışverişi tamamlarsınız.

Fakat bu fiyat 2024 model son kalanlar içinse şimdi alın derim fakat 2025 ise pek bir zam olmaz 2 ay içinde

2025 life golflerde gemiden inip yığınla bayilerin otoparklarına dizilince hanya konya görücez.

Bu araç 1650 den 2025 model olarak satılacak

1770 lerden 1650 ye az mı ?

Banka faizinde / altın da 6 aydır şisirdigin parayla cebindeki avanta paranın hesabını yapınca durum net sekilde ortada

Bizimde çevremizde al-sat isiyle ugraşan esnaflık yapan bi dünya adam var.
1,5 yıldır kahvede çift okeyle çifte gidip bütün gün faiz yiyiyorlar.

Ötv artacak olsa devran tekrar dönecek olsa
Bu adamlardan isareti alırız zaten

Hepsi okey masasından kalkıp araba işine tekrar döner. Bizde uyanırız çakarız manzarayı

Vw tr

2 yıldır hic getirmediği

Style polo getirmis 2025 model olarak

Life dsg polo 1340
Style dsg polo 1400
DH den alıntı masa başı fiyatlar bugün için

Daha neler getirirler ? çaresizlikten
Manuel octavialar
Manuel life/style golfler
Manuel a3 ler

Mesela şu manuel life golf
Yunanistanda satısta

Vw-greece web den

Ekli dosyayı görüntüle 82007

İngiltere Golf listesinde manuel 150 hp R Line bile var…

Alıntı güncel fiyat teklifi: Bmw 230 Xdrive Plug-in Hybrid 2145 TL

Şuan için bulması zormuş ama mart ayında daha fazla gelecekmiş. Vergi avantajıyla fiyatlar biraz daha uygun olması gerekirdi ama yinede güzel.

Sarı siteden baktığım kadarıyla opsiyon olarak epey dolu sayılır, M Sport'muş paketi. 1.5 benzinli ve 14.2 kwh elektrikli motor. 326 beygir. 4x4 olması da artı puan. Elektrikli menzili 80km. Bu modelin Almanya fiyatı 56 bin euro.

Golf PHEV Almanya fiyatları:

Golf Style 1.5 motor Plug-in Hybrid 204 beygir 45 bin euro.

Golf GTE 1.5 motor Plug-in Hybrid 272bg 48 bin euro

Elektrikli menzil 130km.

İngiltere Golf listesinde manuel 150 hp R Line bile var…
Adamlar ülkenin genel talebine göre araç getiriyorlar.
Ülkemizde manuel arabaya vebalı muamelesi yapan bir kitle oluştu.

Avrupada halen manuel çatır çatır satılıyor. Orada kimse manuel alan birisine "yıl olmuş 2025 manuel arabamı alınır?" demiyordur...

Her modelde ve pakette mis gibi manuelin tadına bakıyorlar. Biz boşline impression ile idare ediyoruz..

Avrupada halen manuel çatır çatır satılıyor. Orada kimse manuel alan birisine "yıl olmuş 2025 manuel arabamı alınır?" demiyordur...

Her modelde ve pakette mis gibi manuelin tadına bakıyorlar. Biz boşline impression ile idare ediyoruz..
Oralarda İstanbul, Ankara büyükşehir trafiği yoktur sanırım, onunla alakası olabilirmi. İstanbul trafiğinde manuel araç kullanmak, düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum.

Bizde talep olsa ne olur ki distribütörler otomatikten hem satarken hem de onarımdan para kazanmak istiyor manuel şanzımanda kolay kolay onarım masrafları çıkmıyor ama bir dk yıl 2025 manuel mi kaldı değil mi bu klişe sözü son 5-10 senedir yerleştirdiler insanların kafasına şimdi herkes otomatik arar oldu. Önceden insanlar otomatikten uzak dururdu bozulması kolay masrafı yüksek diye ama helal olsun bunu algıyla aştılar

Geri