Polo life dsg 1283 (2025)
Maslak doğuş
Geçen haftaya göre 1330-1340 lardan 1283 e düsen fiyat ?
Polo fiyatini yakindan takip ediyorum
2.el ile sifir arasinda pek makas yok gonlum 1 milyona 2021life temiz birsey almak ( 1-2 parca boyali dusuk tramerli olabilir )
2024 2.el 1.200 civarinda ilanlar kisa surede satiliyor
2-3 ay sonra kızıma mezuniyet hediyesi olarak alacagim ayirdigim butce altin fonunda simdi mi almak mantikli 2 ay sonra mi kararsizim
Arca da 1.280 mis life
Şimdiden hayırlı olsun kızınıza hocam, şu var 2 ay sonra diyelim polo oldu 1350 öyle bir ihtimalde de altın tabiki fiyatın altında kalmazPolo fiyatini yakindan takip ediyorum
2.el ile sifir arasinda pek makas yok gonlum 1 milyona 2021life temiz birsey almak ( 1-2 parca boyali dusuk tramerli olabilir )
2024 2.el 1.200 civarinda ilanlar kisa surede satiliyor
2-3 ay sonra kızıma mezuniyet hediyesi olarak alacagim ayirdigim butce altin fonunda simdi mi almak mantikli 2 ay sonra mi kararsizim
Arca da 1.280 mis life
Vw tr
2 yıldır hic getirmediği
Style polo getirmis 2025 model olarak
Life dsg polo 1340
Style dsg polo 1400
DH den alıntı masa başı fiyatlar bugün için
Daha neler getirirler ? çaresizlikten
Manuel octavialar
Manuel life/style golfler
Manuel a3 ler
Mesela şu manuel life golf
Yunanistanda satısta
Vw-greece web den
Ekli dosyayı görüntüle 82007
Adamlar ülkenin genel talebine göre araç getiriyorlar.İngiltere Golf listesinde manuel 150 hp R Line bile var…
İnstagram da bir videoda manuel GTi bile gördüm benİngiltere Golf listesinde manuel 150 hp R Line bile var…
İnstagram da bir videoda manuel GTi bile gördüm ben
Benim gördüğüm golf 8 idi2024 modellerde yoktu diye biliyorum belki de talep olunca 2025’te tekrar üretilmiş olabilir ?!?!
Oralarda İstanbul, Ankara büyükşehir trafiği yoktur sanırım, onunla alakası olabilirmi. İstanbul trafiğinde manuel araç kullanmak, düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum.Adamlar ülkenin genel talebine göre araç getiriyorlar.
Ülkemizde manuel arabaya vebalı muamelesi yapan bir kitle oluştu.
Avrupada halen manuel çatır çatır satılıyor. Orada kimse manuel alan birisine "yıl olmuş 2025 manuel arabamı alınır?" demiyordur...
Her modelde ve pakette mis gibi manuelin tadına bakıyorlar. Biz boşline impression ile idare ediyoruz..
Bizde talep olsa ne olur ki distribütörler otomatikten hem satarken hem de onarımdan para kazanmak istiyor manuel şanzımanda kolay kolay onarım masrafları çıkmıyor ama bir dk yıl 2025 manuel mi kaldı değil mi bu klişe sözü son 5-10 senedir yerleştirdiler insanların kafasına şimdi herkes otomatik arar oldu. Önceden insanlar otomatikten uzak dururdu bozulması kolay masrafı yüksek diye ama helal olsun bunu algıyla aştılarAdamlar ülkenin genel talebine göre araç getiriyorlar.
Ülkemizde manuel arabaya vebalı muamelesi yapan bir kitle oluştu.
Avrupada halen manuel çatır çatır satılıyor. Orada kimse manuel alan birisine "yıl olmuş 2025 manuel arabamı alınır?" demiyordur...
Her modelde ve pakette mis gibi manuelin tadına bakıyorlar. Biz boşline impression ile idare ediyoruz..