Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2025 ler halen gelmedi . Subat 20 den sonra gelir (her sene öyle oldu)

2024 model Life golf beyaz gecen hafta 1697 idi

Bugün itibariyle yine 1697 ! (Bayilerde araclar çakılı duruyor)

Sonuncuyu sattık sondan bi öncekine kapora aldık hikayeleri yok artık.

Bu ne anlama gelir?

Anlayana Davul zurna sivrisinek saz ?
Şu an İkinciel bitik gibi bir durum var

Konu sıfır araç konusu olduğu için ve sanki bu durumun daha önce forumdan birilerinin de başına geldiğini hatırladığım için buradan sormak mantıklı olacak sanırım:

Kayınpeder geçen hafta 2001 yılında 0 aldığı 140.000'deki Corolla'sını satarak 2025 bir Corolla aldı. Ocak sonuna kadar olan kampanyadan yararlandı.
Ertesi gün Şubat başlar başlamaz Toyota yeni bir kampanyayla aynı arabayı 100.000 Lira daha ucuz satmaya başladı.
Doğal olarak adamın morali bozuldu; 23 yılın sonunda aracını değiştirme sevinci kendi deyişiyle 5 aylık emekli maaşı kadar farkın 1 günde uçup gitmesiyle kursağında kaldı.

Bu durumda, yapılabilecek bir şey var mıdır? Tavsiyeleriniz için teşekkürler, iyi forumlar...
Serhat hocam aldığınız araba muhtemelen 6 ay önce 100 bin daha ucuzdu, aldığınız vakte göre de 100 bin fazlaya almış oldunuz bu mantıkla. En büyük zehir, aracı aldıktan sonra fiyatını takip etmek. :) Alınan alınmıştır. Bir süre sonra fiyat daha da artacak sizinkini geçecek, bunun sonu yok. Satış temsilcisi indirimi bildiği halde sattıysa ayrı bir ahlaksızlık tabi ama ülkede etik kavramı yok olduğu için çok da şey yapmayıp keyfini sürmek lazım nacizane düşüncem. İkna yoluyla belki 1-2 bakım hediye talep edilebilir. Güzel günlerde kazasız belasız kullansın, hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Kasımdan bu yana

Life golf Beyaz
1770 den 1697 ye düserken

İmpression golf beyaz
1260 dan 1380 e mi çıkmış ?

Hipertansiyonda da böyle bir paradox var

Büyük tansiyonum düserken
Kücük tansiyonum artıyor

Konu sıfır araç konusu olduğu için ve sanki bu durumun daha önce forumdan birilerinin de başına geldiğini hatırladığım için buradan sormak mantıklı olacak sanırım:

Kayınpeder geçen hafta 2001 yılında 0 aldığı 140.000'deki Corolla'sını satarak 2025 bir Corolla aldı. Ocak sonuna kadar olan kampanyadan yararlandı.
Ertesi gün Şubat başlar başlamaz Toyota yeni bir kampanyayla aynı arabayı 100.000 Lira daha ucuz satmaya başladı.
Doğal olarak adamın morali bozuldu; 23 yılın sonunda aracını değiştirme sevinci kendi deyişiyle 5 aylık emekli maaşı kadar farkın 1 günde uçup gitmesiyle kursağında kaldı.

Bu durumda, yapılabilecek bir şey var mıdır? Tavsiyeleriniz için teşekkürler, iyi forumlar...
benim 1 aylık sıfır aracımı gelip sağ ön tarafından vurdular karşı taraf %100 kusurlu çıktı değer kaybım -100.000(belki de daha fazla) ama sigortanın verdiği +32.000 bunlardan daha fazla almak için tahkimle uğraşıyoruz

kayınpederin aracı çoktan almış önüne baksın eğer çok rahatsız oluyorsa satıp ev alsın veya altına yatırım yapsın

arabalar yatırım aracı değildir

Kasımdan bu yana

Life golf Beyaz
1770 den 1697 ye düserken

İmpression golf beyaz
1260 dan 1380 e mi çıkmış ?

Hipertansiyonda da böyle bir paradox var

Büyük tansiyonum düserken
Kücük tansiyonum artıyor
Impressionları verdikleri fiyat o ara fiyatını hesapladığımda vergileri çıkartınca avrupadan ucuzdu,o dönem paraya sıkıştılar diye düşünüyorum.Ederini sorarsanız bence şuan verirlerse 1.340a alınır helalinden,ben 1.260a aldım ama ben de o indirimden önce bayiye 1.310a verirlerse alacağımı söylemiştim,taa o dönemde 1.340a alanlar da oldu zaten.O zamanın 1.310u şuanın 1.340ı yapar.Life ı şuan 1.650ye bile çok alınır görmüyorum açıkçası,vw in alınacak fiyatına değecek otomatik şanzımanlı tek arabası passat b9 imp. ama evdekiler çok büyük diye süremezse satmam gerekir,o zaman da 2. elde yanarım diye çekiniyorum.

Impressionları verdikleri fiyat o ara fiyatını hesapladığımda vergileri çıkartınca avrupadan ucuzdu,o dönem paraya sıkıştılar diye düşünüyorum.Ederini sorarsanız bence şuan verirlerse 1.340a alınır helalinden,ben 1.260a aldım ama ben de o indirimden önce bayiye 1.310a verirlerse alacağımı söylemiştim,taa o dönemde 1.340a alanlar da oldu zaten.O zamanın 1.310u şuanın 1.340ı yapar.Life ı şuan 1.650ye bile çok alınır görmüyorum açıkçası,vw in alınacak fiyatına değecek otomatik şanzımanlı tek arabası passat b9 imp. ama evdekiler çok büyük diye süremezse satmam gerekir,o zaman da 2. elde yanarım diye çekiniyorum.
Park yeri sorunu yoksa Passat çok güzel aslında

B9 Passat SW oldugu için 2.eli yok gibi bir şey hükmünde TR.de Passat ı bitirmeye oynadılar. Rakibi ve kardeşi SuperB sayesinde canlandı. Kamu kurumları bile son kasa superb ye geçiyorlar artık.

B9 Passat SW oldugu için 2.eli yok gibi bir şey hükmünde TR.de Passat ı bitirmeye oynadılar. Rakibi ve kardeşi SuperB sayesinde canlandı. Kamu kurumları bile son kasa superb ye geçiyorlar artık.
Ülkemizde neden tutmadı bir türlü anlayamadım station wagon lar. Sedan alcagima SW alırım

Ülkemizde neden tutmadı bir türlü anlayamadım station wagon lar. Sedan alcagima SW alırım
Hocam bir mesaj üstü nedenlerinden bir tanesini sen yazmışsın
Park yeri sorunu yoksa Passat çok güzel aslında

Kendi düşüncem SW alacağıma suv alırım. Çok net.
Son dönemde zaten sedan araçta istemiyorum direk suv. Gelecek suv hocam

katılmakla beraber bir yandan da şöyle bir gerçek var.passatın sedanı olsaydı 2.5un altına almak imkansız olurdu,hatta superbin fiyatı 2.5 gibi yanılmıyorsam,daha da yüksek olurdu.Passat sw olduğundan tutulmadığı için ciddi kampanyalarla satıyorlar fiyata zam yapamıyorlar.Bundan dolayı artan parayı döndürerek 2. eldeki sw olduğundanki ekstra zarar çıkarılabilir,cepte kalan para zaten malum ve superb yerine hangar gibi kocaman VW e binilir.Evet satmak biraz daha uzun sürebilir ama müşterisi mutlaka var,şuan b8-b8.5 variantlar doğru fiyata gayet satılıyor hatta ben temiz arabaların sedanla neredeyse aynı fiyata satıldığını görüyorum arada.

Geri