Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1690 a hangi bayiler var acaba Kayseri’yi aradım 1730 dan asagi düşmediler

Konu sıfır araç konusu olduğu için ve sanki bu durumun daha önce forumdan birilerinin de başına geldiğini hatırladığım için buradan sormak mantıklı olacak sanırım:

Kayınpeder geçen hafta 2001 yılında 0 aldığı 140.000'deki Corolla'sını satarak 2025 bir Corolla aldı. Ocak sonuna kadar olan kampanyadan yararlandı.
Ertesi gün Şubat başlar başlamaz Toyota yeni bir kampanyayla aynı arabayı 100.000 Lira daha ucuz satmaya başladı.
Doğal olarak adamın morali bozuldu; 23 yılın sonunda aracını değiştirme sevinci kendi deyişiyle 5 aylık emekli maaşı kadar farkın 1 günde uçup gitmesiyle kursağında kaldı.

Bu durumda, yapılabilecek bir şey var mıdır? Tavsiyeleriniz için teşekkürler, iyi forumlar...

Konu sıfır araç konusu olduğu için ve sanki bu durumun daha önce forumdan birilerinin de başına geldiğini hatırladığım için buradan sormak mantıklı olacak sanırım:

Kayınpeder geçen hafta 2001 yılında 0 aldığı 140.000'deki Corolla'sını satarak 2025 bir Corolla aldı. Ocak sonuna kadar olan kampanyadan yararlandı.
Ertesi gün Şubat başlar başlamaz Toyota yeni bir kampanyayla aynı arabayı 100.000 Lira daha ucuz satmaya başladı.
Doğal olarak adamın morali bozuldu; 23 yılın sonunda aracını değiştirme sevinci 5 aylık emekli maaşı kadar farkın 1 günde uçup gitmesiyle kursağında kaldı.

Bu durumda, yapılabilecek bir şey var mıdır? Tavsiyeleriniz için teşekkürler, iyi forumlar...
Hayat bu ne olacağı belli olmuyor. Bunun sonu yok . Sıkmasın o güzel canını her şeyi önceden bilemeyiz

• Beğen
Tepkiler: SCC
Arkadaşlar 2024 8.5 1.5 style nardo gri 10 binde 1800 e almak mantıklı ni

2025 ler halen gelmedi . Subat 20 den sonra gelir (her sene öyle oldu)

2024 model Life golf beyaz gecen hafta 1697 idi

Bugün itibariyle yine 1697 ! (Bayilerde araclar çakılı duruyor)

Sonuncuyu sattık sondan bi öncekine kapora aldık hikayeleri yok artık.

Bu ne anlama gelir?

Anlayana Davul zurna sivrisinek saz ?

Sahtekar vw ve dogus 2025 modeller zamli gelecek diye fomo yapmaya calisiyor ama yemezler fabrikada agustos sonrasi uretilen araclar zaten 2025 model, aralikta uretilen aracla ocak ayinda uretilen arac arasinda hic bir fark yok.

Euro kurunda oynama olmazsa fiyat ayni kalir, hatta bu sene 2024e gore satislar daha dusuk, boyle devam ederse kampanyalar gorebiliriz.
Aynen beyefendi sahtekar vw fomo yapıyor değil mi ? 1.585.200₺ oldu impression paket. 1260 almayanlar dizlerini dövüyor.

Burda 3-4 kisi zannediyorki
Biz essege biniyoruz hayat bize güzel?

Son 3-5 ayda impression yada life golf alanlar
Biz pahalıdan aldık aman fiyatlar düşmesin zarar etmeyelim kar edelim kafasında

Yavvv bıkmadınız mı %80 ötv ödemekten ? Üzerine %20 kdv ödemekten

Almanya berlindeki kasiyer hatun bu arabaları almanya asgarı ücretiyle 15-20 maaşıyla alıyor.

Yetti be kardesim !

Ben her aracıma 15 yıl binmek zorundamıyım ?
Astra G 15 yıl , golf 7,5 8 yıl icindeyim

Araçların fiyatları düsmesin diye ? Bu kadar da zam duacısı olmayın

Ben aldım gectim diyen kenara çekilsin aracının keyfini sürsün Alınan alınmıstır olmustur bitmistir.

Eskiden araba alırken %2-3 bayii indirimi oluyordu.şimdi kafalarına göre adamına göre tipe göre uygulama var heralde.
Edirne bayii life a 1780 den bir kuruş inmedi teklif formu bile vermedi.

Aynen beyefendi sahtekar vw fomo yapıyor değil mi ? 1.585.200₺ oldu impression paket. 1260 almayanlar dizlerini dövüyor.
He 1585 mi olmuş :) o paraya manuel alınmaz 110 koyup life alayım 1695 e..

Eskiden araba alırken %2-3 bayii indirimi oluyordu.şimdi kafalarına göre adamına göre tipe göre uygulama var heralde.
Edirne bayii life a 1780 den bir kuruş inmedi teklif formu bile vermedi.

telefonda Sese bakıyorlar !

Benim sesim güzeldir

İzmir avek bugün 1697 life beyaz

Geri